mama
mama

Sunt oameni si oameni. Mai atasati de parintii lor sau mai putin atasati, care vorbesc cu acestia tot timpul sau care incep sa-i neglijeze la un moment dat. Exista tot felul de relatii in lume, iar daca a ta se numara printre cele mai putin convenabile, ar trebui sa faci cumva sa incepi sa-ti pretuiesti parintii mai mult, in special pe mama, cea care ti-a dat nastere.

Credem ca mama este fiinta cea mai importanta de pe aceasta lume, si asta in orice caz. Ea ne da nastere, ea ne asculta mereu si ne ia apararea si tot ea ne sfatuieste mereu de bine astfel incat sa nu ajungem sa facem aceleasi greseli pe care le-a facut ea la vremea ei.

La randul nostru, ar trebui sa incepem sa ne consolidam relatia cu mama, daca nu este foarte trainica, sa incepem sa vorbim mai des cu ea, pentru ca ea stie cel mai bine cum sa asculte si sa ne punem in locul ei pentru a vedea cum simte in legatura cu unele situatii in care o punem noi.

Certurile sunt inevitabile si in relatia cu mama ta, asadar ar trebui sa incepi sa ierti chiar daca nu ai mai facut-o pana acum, pentru ca doar asa vei avea parte de o relatie trainica, buna si frumoasa cu cea care ti-a dat nastere. Si totusi, nici nu este indicat sa o lasi sa patrunda in viata ta de familie, de cuplu, pentru ca altfel o va acapara cu totul iar al tau iubit sau sot te va uri pentru asta sau cel putin o va uri pe ea.

Cel mai important lucru, arata-i mamei tale ca o respecti, ca o iubesti mult si ca iti pasa de situatia in care se afla, dar si de necazurile pe care le are. Ajut-o cum poti pentru ca si ea te-a ajutat la randu-i atunci cand erai mai tanar/a.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *