mobile apps
mobile apps

Platforma de publicitate mobila Flurry s-a decis ca aceasta saptamana sa arunce o privire la economia aplicatiilor de pe device-urile mobile. In special acestia s-au axat pe asa numitele „balene” in lumea aplicatiilor, mai concret persoanele care folosesc foarte mult tablete si smartphone-uri.

Astfle Flurry a reusit sa defineasca termenul de „dependent de aplicatii mobile”, o persoana care s-ar incadra in aceasta categorie ar trebui sa deschida o aplicatie mobila de mai bine de 60 de ori. Datele acestora spun ca un astfel de utilizator foloseste aplicatiile in medie de 6 ori mai mult decat unul obisnuit (utilizeaza in medie o aplicatie mobila de 16 ori pe zi)

Acest fapt nu ar trebui sa ne surpinda intrucat din ce in ce mai multe persoane folosesc aplicatii, si numarul aplicatiilor este intr-o continua crestere. Din martie 2014, Flurry a sugerat ca in urma studiului realizat de ei sun aproximativ 176 de dependenti de aplicatii mobile, in crestere cu 123% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Daca ar fi sa impartim datele, numarul utilizatorilor obisnuiti a crescut cu 23% si cel al „dependentilor” a crescut cu 55%.

Desigur acestea sunt doar niste linii generale pe care le urmeaza aceasta piata a aplicatiilor mobile, si cu cat sunt mai tineri utilizatorii cu atat se va forma o legatura mai puternica intre ei si aplicatiile mobile, deoarece se vor folosi din ce in ce mai mult de tehnologia si aplicatiile disponibila. De aceea Microsoft si Android incearca sa ofere cat mai mult content utilizatorilor platformelor.

Daca numarul persoanelor care vor ajunge sa deschida mai bine de 60 de aplicatii pe zi, va continua in acelasi ritm numarul aplicatiilor disponibile ar trebui sa se dubleze teoretic in urmatorul an. Este vital, ca aceste aplicatii sa fie destinate utilizatorilor tineri pentru a se sustine aceasta dezvolatare in urmatoarele luni.

Asa ca in caz ca va plictisiti cu aplicatiile pe care le aveti instalate pe moment pe smartphone-ul sau tableta dumneavoastra, nu va faceti griji lumea aplicatiilor este intr-o continua crestere.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *