bani prea multi
bani prea multi

Ceole mai bune lucruri din aceasta viata sunt gratis si ne putem bucura de ele fara a avea prea multi bani la indemana. Intreaba un copil care ii sunt lucrurile favorite si cel mai probabil iti va spune ca desenele animate, inghetata, inotul, jocurile din exterior etc. Vezi pe undeva bani sau ceva care se cumpara cu bani faorte multi Asta este.

A realiza costume de scena pentru piesa de teatru de la scoala a copilului tau sau o discutie fata in fata si calduroasa cu acestasau cu prietenul tau cel mai bun nu se compara cu nimic. Deseori mi se spune ca sunt inspiratia oamenilor spre mai bine, si asta este cu siguranta unul dintre cele ami bune lucruri care mi se pot intampla in viata.

Atunci cand aud aceste vorbe, imid au seama ca discutiile sincere, atentia si omenia sunt niste adevarate comori si nu costa nimic. Daca tu crezi altceva, poate ca ai nevoie sa-ti reconsideri prioritatile. Banii nu pot cumpara nici dragostea, asa cum nu pot cumpara nici fericirea. Am intalnit o gramada de oameni care considerau ca banii pot cumpara totul. Constiinta mea s-a indignat si s-a rusinat cand a auzit aceste lucruri, insa nu am putut face ceva ca sa fac sa se razgandeasca acele persoane care gandeau astfel.

Si este foarte de pland deoarece cand vine vorba despre a iubi banii nu se compara deloc cu a iubi oamenii si viata. Una dintre cele mai semnificative trasaturi ale dragostei este credinta si fidelitatea. Fara indoiala, bunastarea ta materiala poate atrage pe cineva, insa asta nu-ti asigura adevarata dragoste si fidelitate.

Biblia spune ca iubirea de bani este radacina raului, si ar trebui sa stii ca banii vor ajunge la un moment dat la un capat. Banii multi te supun si in realitate nu ai nevoie de atat de multi bani pentru a fi fericit. Nu imi pasa prea mult de bani si totusi sunt o persoana fericita.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *