Bineinteles femeile nu stiut toate lucrurile legate de barbati. Si mai ales lucrurile care ii incita pe acestia. Conform unui chestionar barbatii au divulgat mici secrete legate de femei si ce le excita la ele.

In primul rand barbatii adora femeile care sunt doamne in sufragerie si nebuatice in dormitor. E un fel mai elegant de a spune lucurile. Barbatii sunt fascinati de faptul cum se poate schimba femeia in anumite ipostaze.

De asemenea barbatii sunt incantati si de femeile care stiu sa mearga pe tocuri. Nu toate femeile care poarta tocuri stiu sa mearga pe ele asa cum trebuie. Un alt lucru care ii excita pe barbati sunt femeile care stiu sa innoate. Ei vad acest lucru ca pe o calitate rara pe care majoritatea femeilor nu o au.

Un alt lucru care ii incta pe barbati este femeia ambitioasa. Ei apreciaza femeia care muta si muntii din loc pentru a ajunge acolo unde isi propune. Si mai ales prefera sa aiba acest tip de femeie langa ei.

De asemenea ei adora si vocea obosita de dimineata a femeii. Ce poate fi mai dulce de atat? Sa nu mai vorbim de faptul ca iubesc femeile care au o personalitate puternica si care rezolva totul prin propriile forte. Acest tip de femeie atrage atentia oriunde asa ca nu este de mirare ca ei sunt fascinati de ele.

Sa nu mai vorbim de femeia bogata. Ce ii poate incita mai tare decat sa stie ca o femeie isi poate permite orice la orice ora. De asemenea ii incita si naturaletea femeii. Sunt cei mai fericiti cand femeia nu are nevoie de machiaj si arata superb si naturala.

Barbatii adora femeile care se plimba in casa in tricourile lor. Ce poate fi mai frumos decat sa iti vezi iubita in tricoul tau?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *