A merge la show-urile de moda este o modalitate mai degraba buna de a te face vazut decat de a vedea prezentarea in sine sau hainele care sunt dezvaluite publicului larg. Ideea este ca, oricum poti vedea destul de bine hainele in mediul online, si dupa prezentare, exista saptamani intregi de preview-uri unde editorii merg in showroom-urile designerilor vestimentari si se uita la fiecare piesa vestimentara pe rand si de aproape.

Asadar, a participa la show-urile de moda este mai mult legat de ideea de a ti se face poze, de a socializa cu ceilalti participanti si mari din industri modei si de a avea la urma ceva ce sa postezi pe retelele sociale. De asemenea, si locul in care stai este foarte important, daca nu totul intr-o prezentare de moda.

Prestigiul si statusul radiaza inca din primul rand si in spate si din spate si pana in primul rand. La New York Fashion Week, primul rand din stanga si de la capatul podiumului este mereu rezervat pentru revista Vogue, in mod special pentru Anna Wintour.

Editorii sefi si directorii caselor de moda ocupa de obicei primul rand, printre celebritati,  mondenitati, si cumparatorii importanti ai de la magazine precum Barneys si Neiman Marcus. Alti editori, cumparatori, bloggeri, etc., ocupa randurile ce mai raman libere, si fiecare dintre acestia sunt perfect constienti de locurile pe care le ocupa in relatie cu ceilalti din jur.

Daca unui editor i se pare ca locul ce i-a fost acordat nu este pe masura lui, de obicei va face o cerere speciala pentru un nou loc si lucrurile pot deveni destul de agresive daca nu i se da ceea ce isi doreste. Daca respectivul editor nu primeste locul pe care il doreste, se va simti imediat ofensat si nu va mai participa deloc la show, preferand mai degraba sa nu fie vazut decat sa fei vazut intr-un loc mai putin preferabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.