fitness
fitness

Sunt mult mai multe lucruri de stiut despre fitness decat ai fi crezut vreodata. Aceste lucruri interesante iti pot oferi exact motivatia de care ai nevoie pentru a face miscare si pentru a-ti intra in paine.

De ce sa te misti mai mult

  • Daca te afli mereu intr-o pasa mai proasta, atunci a-ti intra in forma nu te poate decat ajuta. Exercitiile si sportul practicat in mod regulat iti poate imbunatati starea de spirit si bunastarea ta generala.
  • Exercitiile practicate in mod regulat sunt asociate de obicei cu sexul mai bun, pentru ca poate imbunatati starea de spirit, imaginea corporala, energia, stima de sine si conditia fizica in general.
  • In ciuda a ceea ce ai fi putut citi, nu exista un timp mai bun de facut sport, decat in momentul de fata. Se pare ca cel mai bun moment in care ai putea face sport este atunci cand iti cere tie corpul asta si cand ai tu chef cel mai mult.
  • Exercitiile practicate in mod regulat pot reduce semnele si simptomele menstruale.

Lucruri amuzante despre cardio

  • Alergarile pe mari distante te pot chiar ajuta si incuraja sa iti mentii o stare de bine generala, iti pot imbunatati conditia fizica si rezistenta, dar te pot si ajuta sa sazi in greutate. Cu cat mai mult te antrenezi sa alergi pe distante mari, cu atatmai eficient va deveni trupul tau in a face asta, asadar vei sfarsi arzand mai putina energie atunci cand alergi si in schimb vei slabi.
  • Pana sa ajungi sa implinesti varsta de 50 de ani, ai putea sa fi mers deja aproximativ 75.000 de mile.
  • Poti judeca daca exersezi la o intensitate prea mare vazand daca poti spune cateva cuvinte fara a avea nevoie sa-ti tragi sufletul si sa respiri. Daca nu poti, ai putea sa mai slabesti cu intensitatea doar cu putin, pana cand vei putea face si acest lucru.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *