Live Studio

Live Studio este un studio de videochat din Bucuresti, fiind un lider dintre cei profesionisti, cu o experienta de peste 8 ani in domeniu. Experienta acumulata in toti acesti ani a facut ca Live Studio sa fie unul dintre cei mai mari angajatori din Romania, cu un procent de angajari video chat in Bucuresti de peste 40%. Condus de managerii cei mai potriviti si experimentati in mediul corporarist, Live Studio este studioul beneficiar al unei organizari desavarsite pe deplin, administrare de care profita si modelele care au castiguri de senzatie prin intermediul studioului.

In acest fel, eficienta si profesionalismul de care dau dovada cei de la studio se reflecta in veniturile fetelor, care au parte de cea mai corecta metoda de salarizare, chiar daca este una fixa sau in functie de comision. Format dintr-o echipa exclusiv feminina, Live Studio ofera fiecarui model discretia si confidentialitatea de care are nevoie, prin contractul individual de munca in deplina legalitate pe care acestea il semneaza.

De acest contract beneficiez si eu de 4 ani de zile de cand sunt alaturi de Live Studio, care are angajate ca modele fete cu o vechime de 8 ani la studio. Deoarece este unul dintre cele mai profesioniste si mari studiouri din Bucuresti, serviciile trebuie sa fie pe masura renumelui pe care il poarta. Asadar, angajarile la Live Studio se fac pe baza valorilor umane. Live Studio ofera toate conditiile necesare de munca, respect, confidentialitate, traineri individuali pentru fiecare model si castiguri mari, iar in schimbul acestor lucruri, modelele trebuie sa fie persoane cu bun simt, educate, amabile si dornice de a evolua.

Aceasta conditie mi-a fost pusa si mie la angajare, fapt care mi-a dovedit seriozitatea studioului. Insa, mai mult decat o conditie, mi s-a parut un lucru absolut normal, deoarece prezenta valorilor umane sunt cele mai importante intr-o societate.

Cu modele care au castigat peste 10.000 de dolari intr-o luna, Live Studio se afirma pe piata internationala, avand parteneriate cu cele mai mari companii din toata lumea. Datorita acestui motiv, studioul este privit ca unul prestigios, iar modelele sale sunt privite la fel de bine. In acest fel, eu reusesc sa incasez castiguri de peste 2.000 de dolari lunar, desi aveam ocazia unui salariu fix de 4.500 de lei. Mi-am dorit sa fiu intr-o evolutie continua, iar cu ajutorul comisioanelor progresive oferite de Live Studio eu depasesc si sumele de 3.000 sau 4.000 de dolari lunar.

Am fost una dintre modelele care a castigat intr-o luna 11.000 de dolari, castigand si premiul de model al lunii. Pentru ca am muncit si am fost perseverenta, mi-am creat propriul grup de admiratori, care m-au sustinut zilnic sa ajung in top. Aceste sume mi-au fost daruite corect si intr-un mod punctual, Live Studio daruindu-mi oportunitatea de a fi stapana peste veniturile mele.

Toate aceste castiguri excelente sunt multiplicate si de faptul ca Live Studio dispune de o cladire uriasa, in care fiecare model are camera sa de lucru, alaturi de cele mai impecabile amenajari, realizate din cele mai rafinate si scumpe materiale. Totodata, faptul ca dotarile tehnice sunt de ultima generatie ma ajuta sa lucrez intr-un mod mult mai usor alaturi de Live Studio, langa care nu am intampinat niciodata nici un fel de problema.

Punand la dispozitie toate aceste facilitati si castiguri, compania Live Studio are un renume national si international, datorita caruia se recunoaste ca fiind, cu adevarat, cel mai bun studio de videochat din Bucuresti, care functioneaza la standardele cele mai inalte.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *