lecturi perfecte antreprenori

O multime de carti ne pot ajuta sa atingem perfectiunea, daca asta este ceea ce ne dorim. Ne place sa fim in top si ne place sa cunoastem cat mai multe lucruri in viata, de acea ar trebui sa invatam cate ceva in fiecare zi. Este minunat sa citim cate ceva in fiecare zi. Ma refer aici la carti in format fizic care ne ofera tot felul de cunostinte care ne ajuta in cariera, in viata si poate si in dragoste. Urmatoarele carti sunt extraordinare pentru cei care vor sa fie lideri sau antreprenori, dar si pentru angajatii obisnuiti, care doresc sa stie cat mai multe lucruri despre lumea afacerilor.

  • The Power of Habit: Why We Do What We Do in Life and Business de Charles Duhigg. Puterea Obisnuintei este o prima carte excelenta despre felul in care sunt formate obisnuintele si rutinele, dar si despre cum sunt reimprospatate, schimbate acestea la locul de munca sau acasa. Te face sa vezi care iti sunt lucrurile pe care le faci zi de zi si te pune fata in fata cu cele mai mari obiceiuri ale tale. La locul de munca, vei fi mult mai constient de ceea ce inseamna cultura organizationala si de procesele necesare pentru a o schimba in mai bine.

  • Ask de Ryan Levesque. Felul in care autorul priveste lucrurile si explica cum sa adresezi intrebari mai bune pentru a afla ceea ce isi doresc oamenii cu adevarat, face din continutul acestei carti un lucru foarte util pentru fiecare dintre noi. Sistemul din aceasta carte te invata cum sa faci ca sa vinzi mai bine, insa este foarte ok si pentru agajatii care isi doresc un lider mai bun care sa ii inteleaga si sa vada pe fiecare in parte. Odata ce vei sti ceea ce nu isi doresc oamenii si ceea ce isi doresc acestia, ii vei putea ghida mult mai bine. Vei deveni liderul pe care doresc sa il urmeze.

De admin

Un comentariu la „Lecturi perfecte pentru antreprenorul din tine”
  1. Antreprenoriatul nu se invata doar din carti. Ajuta si astea, dar consider ca tu ca persoana trebuie sa ai acea pornire catre inovatie, catre idei pe care sa le pui in practica pentru a porni un business.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *