lectii manageri de top
lectii manageri de top

Lectii de viata, dar mai ales de cariera putem invata mereu daca suntem atenti in jur si la companiile mari internationale care sunt deja in top si care au parte numai de beneficii si de afaceri dintre cele mai profitabile. Managerii si CEO din cadrul acestora sunt cei mai in masura sa ne invete pe noi, oamenii obisnuiti, care aspiram la succes si la o afacere dintre cele mai profitabile si inteligente.

Asadar, haideti sa vedem cam cum unii oameni care sunt mai presus de noi datorita talentului, abilitatilor si inteligentei lor ascutite ne pot ajuta sa ne dezvoltam o cariera dintre cele mai de succes, necesare unui viitor bun. Cei de la Apple, de exemplu, ne ofera niste sfaturi foarte bune in ceea ce priveste calitatea oamenilor si personalului pe care il angajeaza in cadrul giganticei companii.

De la ei putem invata cum oamenii buni si profesionisti trebuie tinuti aproape, pentru ca seriozitatea, punctualitatea, istetimea, spontaneitatea si ideile bune sunt niste atuuri ale oamenilor buni si care merita tinuti in preajma pentru orice nevoie legata de afacerile si buna desfasurare a activitatilor dintr-o companie.

Apple nu permite angajatilor vechi si buni pe functia lor sa paraseasca functiile in care s-au specializat si pe care le ocupa, in schimb oferindu-le mai multe beneficii si salarii mai mari sau prime si bonusrui sau avantaje necesare pentru pastrarea acestora in cadrul companiei, dar mai ales pentru motivarea lor.

A-ti pastra oamenii buni si profesionisti in cadrul echipei traditionale nu va face decat sa sporeasca implicarea, concentrarea, dar si daruirea in cadrul activitatilor legate de munca. Daca vei angaja alti oameni noi pe aceste posturi, este ca si cum ai permite unor intrusi sa-si faca treaba unde nu au ce cauta si oferi in acelasi timp un prilej bun vechilor angajati sau celor ramasi in firma sa faca speculatii si sa carcoteasca legat de faptul ca unii dintre ei ar putea deveni nemultumiti la un moment dat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *