lanterne led
lanterne led

Poate nu toata lumea este aventuriera si dornica de a porni in descoperirea de noi lucruri si aventuri nemaintalnite, insa unii dintre noi s-au nascut cu gena aventurii in sange, cu adrenalina pompandu-le in vene si fiind gata mereu de a explora locuri noi si zone necunoscute. Echipamentele de explorare si de protectie in cazul intalnirilor cu imprevizibilul sunt de dorit in asemenea situatii, mai ales daca este vorba depre a merge singur pe undeva.

Aventurile in descoperirea de zone si lucruri noi, de unul singur sau alaturi de prieteni si familie, trebuie sa se intample numai in conditii de siguranta sau cel putin avand la indemana cele mai bune ustensile si echipamente de protectie si de semnalizare pentru diferite cazuri. Unele dintre aceste lucruri presupun si unele unelte speciale pentru iluminare cum ar fi si lanternele de vanatoare sau lanternele obisnuite.

Dintre aceste lucruri fara de care nu se poate supravietui in salbaticie sau in locuri necunoscute, mai ales pe timp de noapte se numara si genul de lanterne led. Aceste produse pentru iluminat sunt grozave pentru ca dispun de tehnologia de iluminare cu led, o tehnologie mult mai avansata si mai benefica, dar si mai economica, decat in cazul suselor de iluminare obisnuite, fluorescente. Aceste produse sunt mult mai durabile si mai accesibile, si isi merita banii pentru ca te pot scoate din multe situatii complicate si din izolare.

Distantele de iluminare ale unei lanterne de vanatoare sunt de circa 600 de metri si puterea de iluminat este foarte mare, acoperind o arie extinsa a zonei ce se doreste a fi luminata. De asemenea, exista si posibilitatea apropierii sau departarii fascilulelor de lumina, in functie de situatie, acest lucru putandu-se realiza cu ajutorul zoom-ului prin rotatie.

Asemenea lanterne cu led puternice sunt si rezistente la apa, dar si la socuri, si in cazul scaparii din mana, lumina nu se stinge si nici dispozitivul nu se deterioreaza. Aceasta unealta de vanatoare sau potrivita pentru excursionisti nu este deloc grea, si are mai multe tipuri de greutati, in medie de 190 de grame. Se acumuleaza cu baterii de tip AAA, trei la numar sau mai multe ori mai putine in functie de modelul in cauza. Dispune de asemenea si de un suport de prindere, dar si de un ambalaj magnetic grozav.

Ce mai, este adecvata mereu pentru situatii neprevazute si pentru explorarea necunoscutului pe timp de noapte sau pe vreme cetoasa si innorata. Esential in cautarea si trairea de noi aventuri este echiparea corepsunzatoare, si avand o asemenea lanterna la indemana iti va veni mult mai simplu si mai comod sa te orientezi in spatiu si sa observi ceea ce altfel nu ai putea observa.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *