IT Exclusiv
IT Exclusiv

Site-urile de mobil functioneaza in mod inevitabil mult mai bine decat  site-urile pe pagina intreaga, asta cand vine vorba despre a naviga direct de pe smartphone, tableta sau de pe notebook. Acest lucru este posibil datorita faptului ca aceste site-uri sunt personalizate special pentru dispozitivele inteligente. La noi, acest lucru este posibil datorita firmelor de web-design ca si IT Exclusiv.

Vorba cum ca o singura marime se potriveste la toata lumea nu se aplica in acest caz. Si totusi, site-urile de mobil nu sunt mereu mai bune decat site-urile integrale in cadrul dispozitivelor mobile, pentru ca si mediul online este plin de provocari si fiecare site isi are cerintele sale.

Deoarece site-urile sunt proiectate special pentru navigarea mai simpla pe mobile, iau in calcul si limitele de pe aceste dispozitive  si ofera o experienta limitata drept rezultat. Navigarea pe site-urile de mobil nu va fi mereu mult mai accesibila decat navigarea obisnuita de vreme ce nu exista la fel de mult spatiu pe ecran incat sa mentina informatia vizibila mereu.

Interactiunea cu un site web poate sa fie cea mai dificila parte a experientei de navigare pe mobil. Iti va lua mult mai mult sa dai scroll prin intermediul unei forme de site de mobil, sa selectezi campurile individuale si apoi sa le completezi pe telefon, decat sa faci aceste lucruri pe calculator.

Si totusi, ca si in cazul site-urilor pentru desktop, si browserele de pe mobil pot sa stocheze si sa memoreze parolele si cookie-urile, transformand experienta navigarii pe mobil intr-un lucru mult mai simplu. Unele browsere incorporate in smartphone-uri care au echivalente  de desktop cum ar fi Firefox sau Google Chrome pentru Android pot sa sincronizeze parolele  si alte informatii salvate din cadrul setarilor browserului calculatorului.

Aceasta este o modalitate grozava de a purta la tine mereu acele fisiere de care ai nevoie vreodata  si iti poti si simplifica experienta de navigare atat in cadrul site-urilor de mobil, dar si a site-urilor integrale. Smartphone-urile moderne au si ele o serie de trucuri in maneca care pot face navigarea mult mai placuta. Atunci cand atingi telefonul, poate da cu usurinta zoom si poate mari o bucata mare de text. De aceea, este grozav sa folosesti aceasta alternativa pentru telefonul tau ca sa iti usurezi viata si cautarea de informatii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *