studioblitzstudioblitz

Bufetul delicios de la nunta va fi devorat de-a lungul serii, florile din aranjamentele de la petrecere se vor ofili si ele la un moment dat iar rochia ta de mireasa se va ingalbeni cu timpul. Din fericire, pentru miresele nostalgice si pentru mirii care vor sa-si aminteasca cu drag de ziua nuntii, fotografiile si filmarile de nunta  facute de studiourile foto ca StudioBlitz  sunt desemnate sa reziste o viata intreaga sau chiar mai mult de atat, daca sunt pastrate cu grija.

Cum ar trebui sa iti alegi fotograful de nunta sau ce intrebari ar trebui sa adresezi studioului foto-video la care vrei sa apelezi? Avem cateva intrebari pregatite pentru studioul foto si video de nunta StudioBlitz din Bucuresti.

Pot vedea portofoliul de poze si de filmari de la alte nunti?

Nu ar trebui sa angajezi un bucatar sau sa comanzi un tort pentru nunta fara sa gusti mai intai o mostra din acest tip de tort. La fel ar trebui sa se procedeze si in cazul alegerii celui mai bun studio foto pentru nunta ta. Ar trebui sa ceri sa vezi un portofoliu cu cele mai frumoase si diverse servicii oferite altor cupluri care si-au jurat dragoste eterna.

Adresand aceasta intrebare, am primit si raspunsuri din partea echipei studioului video StudioBlitz  si chiar ne-au fost aratate tipurile de categorii de film pentru nunta. Acestea includ asadar teasere de nunta, trailere de nunta, filmari pentru cununia civila, filmari ale pregatirilor pentru nunta, ale cununiei religioase, dar si ale episodului modern „Trash the dress” . Inca un lucru inedit pe care l-am aflat despre portofoliul acestui studio video de nunta, este ca ofera si servicii de filmare cu drona, ceva cu totul aparte si minunat.

Aveti experienta in furnizarea de asemenea servicii foto si video?

Cand vine vorba despre fotografie, experienta este de cele mai multe ori direct proportionala cu calitatea produselor obtinute. Un tanar fotograf cu un ochi format va avea mult mai multe idei decat un fotograf mai in varsta care de  multe ori o tine pe a sa.

Cand vine vorba despre filmarea de nunta, la fel stau lucrurile si cuplul ce isi doreste sa oficieze casatoria trebuie sa aleaga cu cap si cu fler studioul foto-video pentru nunta. Studioul de foto-video pentru nunta StudioBlitz din Bucuresti are o experienta vasta si multe evenimente la care a participat in nenumarate randuri.

Nu numai ca a filmat la diverse nunti in cadrul tarii, in mai multe judete si nu doar in capitala, insa are la activ si servicii video oferite unor evenimente de nunta petrecute in afara tarii. Ti-ai putea dori altceva?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *