indepartarea parului
indepartarea parului

In viata, o persoana este bombardata zilnic de o serie de alegeri pe care trebuie sa le faca. Aceste alegeri variaza de la lucruri naturale si pana la lucruri afra sens. Lumea frumusetii si a cosmeticii a produs inca o data o alegere pentru consumatorul care trebuie sa ia in considerare acum metodele cele mai potrivite de indepartare a parulu nedorit: epilatul cu ceara sau cu laser.

Exact ca orice alta decizie mai importanta din viata, o persoana trebuie sa ia o decizie in acest sens legata de avantajele si dezavantajele pe care le poate aduce cea mai buna alegere, inainte de a se axa pe o solutie de rezolvare a problemei. Haideti sa vedem cateva argumente pro si contra ale epilatului cu ceara si a indepartarii parului de pe corp cu ajutorul laserului. Insa ar trebui sa ne consultam si dermatologul mai intai inainte de a lua o decizie finala.

In prmiul rand, principalul avantaj al indepartarii parului nedorit cu ajutorul laserului este permanenta. Odata ce este finalziat intregul proces, persoana in cauza nu trebuie sa isi mai faca griji in legatura cu foliculii de par niciodata. Totusi, un dezavantaj al indepartarii parului cu ajutorul laserului este costul destul de ridicat.

Cele mai multe interventii de indepartare a parului cu alser costa de la sute la mii de dolari si nu sunt acoperite de asiguratorii de servicii medicale pe gratis, insemnanc un mare cost si o mare risipire a bugetului pe tratamente cosmetice. De asemenea, un alt dezavantaj al tratamentului cu laser este faptul ca nu exista o asemenea interventie pe piata care a asigure epilarea tuturor tipurilor de piele si de par in acelasi mod.

Si de asemenea, un asemenea tratament consta in mai multe sedinte si sesiui, nu se rezolva totul dintr-o data. Chiar daca cineva isi doreste sa treaca printr-un asemenea procedeu de indepartare a parului, cu toate cele bune si rele aferente, acel cineva va trebui totusi sa consulte un medic dermatolog specializat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *