blog

Eram cu cateva zile in urma in discutii cu o prietena din copilarie care se plange in permanenta de acneea de pe fata si de pe corpul ei. Eu sustineam ca la un moment dat, aceasta problema a pielii ar fi trebuit sa dispara, de vreme ce ne confruntam cu ea mai mult in copilarie, dar la amica mea este inca prezenta chiar si la 25 de ani. Am sfatuit-o sa intre pe diferite site-uri si sa citesca articole despre cum sa scape de aceasta problema.

Ideea este ca prietena mea a fost si la doctorul dermatolog si tot nu a reusit sa scape de cosuri. Stiu, este foarte neplacut, mai ales daca esti adult. In incercarea mea de a o ajuta, am intrat si eu pe internet si din articol in articol, am ajuns la blogul Ieseanul.eu. Eu nu sunt din Iasi, insa asta nu conteaza si nu ar trebui sa conteze pentru nici unul dintre cei care sunt pasionati de citit si de aflat informatii utile despre anumite lucruri care ne inconjoara.

Am descoperit asadar, pe acest blog, o postare foarte detaliata despre cum poti sa scapi de cosuri in cel mai scurt timp. Exact ceea ce spuneam si eu, scria si acolo, ca indiferent de faptul ca ai trecut de pubertate, tot se intampla sa mai ai probleme cu acneea, deci am citit mai departe si ceea ce am descoperit acolo, sfaturile si ideile naturiste ce pot fi puse in aplicare pentru tratare cosurilor, sunt minunate. Nu numai ca articolul era detaliat si plin de exemple despre cum sa faci ca sa iti fie bine, dar solutiile prezentate acolo erau naturale.

Asadar, am aflat si i-am recomandat si prietenei mele sa intre pe blogul Ieseanul.eu pentru a citi mai multe despre problema ei, dar si despre alte lucruri interesante, ca felul in care ar trebui sa iti porti bijuteriile pentru a constitui niste tinute frumoase sau despre faptul ca anul acesta se poarta culoarea galben.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *