Trebuie sa ne iertam unii pe ceilalti pentru a putea intra in noul an asa cum se cuvine-iertati, iertand, cu sufletul usurat si cu inima impacata. Dintre persoanele pe care ar trebui sa le iertam in prima instanta se numara si familia cu toti membrii ei care ar trebui sa fie principalii oameni in aceasta incercare a noastra de pocainta.

Pe urma, ar trebui sa ne iertam prietenii apropiati, pe cei care ne-au gresit si mai mult de atat pe dusmanii si rivalii nostri care ne-au gresit atat de mult si pe care am tot incercat sa ii evitam e cand ne-au facut probleme. Mai mult de atat, perioada inaintea Anului Nou ar trebui sa fie despre iertarea propriei persoane, dar si a celor care nu mai sunt acum in viata ta, dar ti-au gresit rau.

Familia ta este mereu alaturi de tine. Nu ai ce face te-ai nascut in ea si nu ai cum o schimba decat daca te indepartezi. Nu cred ca exista vreo familie perfecta pe undeva prin lumea aceasta, insa asta nu inseamna ca nu ar trebui sa ne iertam unii pe altii si sa incercam sa ne iubim cat se poate de mult si sa ne ajutam pe cat posibil.

Dusmaii nostri si cei care ne-au facut rau in aceasta viata ar trebui si ei luati in considerare, mai ale ca este momentul sa trecm in noul an fara probleme si sa o luam cumva de la capat cu viata noastra. Nu iti poti evita dusmanii si nici pe oamenii rai din jurul tau, de vreme ce toata lumea are asa ceva. Indiferent de ce au facut, incearca macar sa-i ierti cate putin, in special acum pentru a putea trai o viata mai buna si mai putin plina de griji si de resentimente.

Asculta-le opiniile, insa nu lua nimic personal din ceea ce iti adreseaza. Crezi sau nu, unii oameni sunt recunoscatori pentru dusmanii pecare ii au pentru ca i-au ajutat sa devina mai puternici si mai de succes.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *