sarbatorire zi nasteresarbatorire zi nastere

Gaseste un loc unde sa dansezi alaturi de prietenii tai si incearca pe catse poate sa nu fie acelasi ca anul trecut, pentru ca te vei pictisi de aceeasi locatie. Iti place miscarea? Indreapta-te atunci catre un club de dans local. Mai ai cateva ore bune pana cand vei atinge miezul noptii, ora 12. Foloseste-te de acel timp pentru a-ti arata cele mai bune iscari de dans pe ring si arde toate acele calorii acumulate din sucuri si mancarea nesanatoasa de sarbatori. Asigura-te ca vei purta niste haine suficient de confortabile si papuci la fel sicare sa dea pe tine totusi pe ringul de dans.

Alergare pe timp de noapte. Poate ca aceasta nu este tocmai ideea ta de sarbatorire a zilei de nastere, insa cu siguranta este ceva exceptional. Daca chiar iti place miscarea si mult, incearca o alergare in timp de noapte, inainte ca ceasul sa bata ora 12 fix. Orase ca Brooklyn, Philadelphia si altele au setate niste maratoane pe timp de noapte la care se inscriu oameni suficient de nebuni incat chiar sa alerge in cadrul lor.

In functie de unde vei alerga, imbraca-te calduros pentru ca pana la urma este vorba despre luna ianuarie. Unele orase di tara noastra sunt mult mai friguroase decat altele, asadar la cumpana dintre ani vrei sa te asiguri ca iti va fi cald si bine. Antreneaza-te din timp pentru aceasta alergare in mod adecvat si pregates-te sa mananci o gramada de mancare dupa marea alergare. O vei merita cu prisosinta!

Focuri de artificii. Marile focuri de artificii din centrul orasului in care locuiesti nu sunt singurele chestii de avut in vedere innoaptea dintre ani. Cauta sa ajungi itr-un punct mai inalt al orasului si uita-te dupa ficuri de artificii peste tot in oras, pentru ca cine stie, mie mi s-a intamplat, poate ca artificiile date de primarie in centru u sunt atat de spectaculoase ca si focurile de artificii din cadrul parcarilor mallurilor sau centrelor comerciale.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *