ordonare incaltaminte
ordonare incaltaminte

Daca incaltamintea ta iti ocupa si iti fura spatiul din camera de zi, de la intrare si din dulap, inseamna ca ai nevoie de noi idei de organizare a acesteia in locuinta. Fie ca exista mai multe perechi de papuci pentru fiecare membru al familiei, sau mai mai multi membri ai familiei ce au cateva perechi bune de papuci, aceste idei de organizare vor face toata treaba pentru tine.

Un loc pentru tot si totul la locul lui

Cheia pentru organizarea incaltamintei este simpla. Fiecare pereche si tip de papuci trebuie sa-si aiba propriul coltisor in locuinta ta. Iti doresti sa iti pastrezi papucii departe de podea si sa iti pastrezi perechile si tipuri de papuci impreuna. De exemplu, nu este deloc bine si nu iti este de folos sa iti tii tenisii cu cizmele, sandalele si papucii de vara impreuna.

Ar trebui de asemenea sa te gandesti la stocarea si depozitarea papucilor in functie de anotimp. Nu iti vei purta cizmele si bocancii de iarna in luna iulie, asa ca ar fi mai bine sa gasesti un spati u bun pentru a-i stoca atunci cand nu-i porti.

Organizarea incaltamintei in dulap

Cea mai buna metoda de a-ti organiza papucii in dulap este de a le asigura un loc pentru fiecare in parte, de fapt pentru fiecare pereche in parte. Luarea papucilor de pe podea iti poate face mentinerea in ordine a fiecarei perechi mult mai usoara. Alege dulapuri sau etajere pentru papuci bazandu-te pe spatiul de care dispui si de numaul de papuci pe care ii detii:

  • O etajera verticala pentru papuci te poate ajuta sa iti pui in ordine multe perechi de incaltaminte. Organizeaza-le dupa culori astfel incat sa iti vina mai usor sa ii asortezi tinutelor pe care le ai intr-o zi anume.
  • O etajera orizontala de papuci care sta pe podeaua dulapului este grozava pentru copii si pentru cei care nu au foarte multi papuci de pus in ordine.
  • Ceva de organizat papucii de pus dupa usa iti poate economisi spatiul si ajuta ca papucii tai sa nu se mai ingramadeasca langa usa si in cale.

De admin

Un comentariu la „Idei de ordonare a incaltamintei”
  1. ideea cu etajera verticala e foarte utila. nici nu mai stiam cum sa organizez toti papucii familiei, dar asta m-a salvat, nici nu-mi inchipuiam ca pot economisi atata spatiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *