Schimbările cu privire la aspectul fizic sunt deseori preferate de oameni. Numai că atunci când vine vorba despre scurtarea părului sau chiar vopsirea lui, parcă nu ai vrea să mergi la oricine. Odată tunsă podoaba capilară durează până ce crește înapoi, deci dacă faci acest pas, vrei să fii sigur/ă că mergi la un profesionist.

În acest sens incearca noua platforma Stailer care te ajută să găsești hairstylistul perfect, în doar câteva minute. Este platforma îndrăgită de cei care frecventează regulat saloanele de beauty, pentru că pot găsi cu ajutorul lui Stailer hairstyliștii imediat disponibili care îi pot primi. Plus că sunt disponibile informațiile necesare despre fiecare dintre ei. Asta înseamnă că poți face programări la salon online, fără a cheltui vreun ban și fără bătăi de cap.

Cum poți ajunge chiar azi la salon?

Atunci când ai o zi mai stresantă, când nimic parcă nu merge așa cum ar trebui, poți lua o pauză vizitând un salon de beauty. Schimbările cu privire la aspectul fizic redau deseori un boost de energie, refac forțele și ai o stare mai bună mai apoi. Astfel că poți ajunge chiar astăzi pe scaunul unui hairstylist, dacă simți nevoia.

Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația sau să accesezi platforma. De preferat ar fi să creezi un cont – cerință obligatorie dacă utilizezi platforma. Astfel vei avea toate informațiile stocate despre toate programările pe care le faci în cazul în care vrei să mergi din nou la același hairstylist.

Chiar de pe prima pagină vei avea lista din care să alegi informațiile care ți se potrivesc cu privire la serviciul de care ești interesat, orașul, genul, ora, și data. Dacă vrei să vezi care sunt locurile libere de la saloanele din orașul tău pentru astăzi selectezi data potrivită și vei vedea mai apoi toate rezultatele. Poți vedea aici mai multe informatii cu privire la acest aspect. 

Alege să mergi la noi hairstyliști

Poate că ai un hairstylist la care mergi de ani de zile și îți este confortabil astfel. Numai că de atât de mulți ani nu a venit cu nimic nou pentru tine acest hairstylist și de fiecare dată ai aceeași tunsoare și aceeași culoare după ce te vopsești.

Nu vrei să încerci ceva nou? Dacă vrei chiar să ai parte de o schimbare de look care să îi uimească pe toți cei cunoscuți – în sensul bun – și care să te bucure chiar și pe tine, alege să descoperi noi hairstyliști.

Cu ajutorul lui Stailer poți vedea la fiecare dintre hairstyliștii disponibili informații precum lista de prețuri și timpul de lucru. Astfel încât nu vei avea parte de surprize neplăcute la finalul programării.

Orice serviciu disponibil

În lista Stailer poți găsi toate serviciile disponibile la saloanele de beauty, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Astfel că poți merge la salon pentru orice schimbare îți dorești, în orice zi ai nevoie. 

Alege Stailer ca și agenda ta personală cu privire la serviciile de beauty. Este gratuit să utilizezi platforma, chiar dacă îți creezi sau nu cont, indiferent de câte programări faci. Încearcă și tu acest mod de a te programa la salon!

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *