gripagripa

Da, nu suna deloc bine, insa ni se intampla si mie mai ales mi se intampla la inceput de sezon frumos. Este adevarat ca nu mai este inceput de primavara si ca este mai frumos afara decat prin luna martie sau pe la inceputul lui aprilie, insa raceala nu ne iarta si daca nu avem putina grija de noi, ne putem agrava starile de sanatate foarte grav.

Pe mine m-a luat deodata dupa ce intr-o seara am iesit la o plimbare imediat dupa ce am iesit de la sala putin transpirata si incalzita. Cu toate ca afara parea sa fie frumos, tot era putin rece si deja nu mai era soare. Iar atunci cand bate vantul, organismul meu o ia razna cu totul. Asadar, m-am pus la somn bine iar a doua zi dimineata ori cand m-am trezit eu, eram tare rau, aveam ameteli, frisoane si vedeam in ceata.

Aceste aspecte ale bolii au continuat pe tot parcursul zilei si in celelalte zile, chiar si pana in ziua de fata. Tot imi este rau, ma doare in piept, imi curge nasu, stranut si tusesc de vai de mine. Mi-am luat siropuri, pastile, mi-am facut ceaiuri, m-am dat cu otet, dar inca nimic. Pe langa asta, ma mai doar si spatele foarte tare si nici nu mai pot face ceea ce imi doresc cu adevarat.

La sala nu am mai mers, la plimbare nici atat, nici de mancat nu pot sa mananc, dar nici de baut ca lumea. Mi-este somn tot timpul, nu pot da ce-i mai bun din mine la locul de munca si imi mai este si rau, de parca as fi fost calcata de o masina. Tot timpul imi mai iau cate ceva de mancat la mine, dar nu apuc niciodata sa termin ceea ce incep, si mereu imi ramane mancare in birou.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *