google android

Din moment ce atat tabletele Microsoft cat si cele Apple sunt deja echipate cu abilitatea de a afisa doua aplicatii in acelasi timp, cel mai nou scop a celor de la Google este acela de a concura cu cei doi giganti tech si de a implementa o varianta si mai uimitoare.

Potrivit unor surse apropiate companiei, Google lucreaza la o caracteristica care va fi disponibila pentru utilizatorii de tablete Android abia in anul ce urmeaza. Astfel, noua optiune va fi disponibila pe Android 7.0 si va permite utilizatorilor sa deschida si sa folosesca doua aplicatii in paralel. Sursa sustine ca noua caracteristica split-screen va fi disponibila abia in octombrie a anului viitor, impreuna cu lansarea variantei imbunatatite de Android. Pe scurt, utilizatorii de Android vor trebui sa astepte aproape un an inainte de a se bucura de acelasi lucru de care se bucura utilizatorii de iPad sau tablete Windows.

„Lucram din greu pentru a face aceasta caracteristica excelenta”- sustine Glen Murphy, director al Android si Chrome UX. „Am petrecut foarte mult timp in dezvoltarea acestei caracteristici. De asemenea, sper sa pot sa va anunt mai multe lucruri cu privire la aceasta dezvoltare in curand”- mai adauga acesta.

Android 7.0 N

Android 7.0 N este numele celei mai noi versiuni ale sistemului de operare Google. „Lucram la mai multe aspecte in ceea ce riveste Android N. Lucruri pe care ni le-am fi dorit sa le avem pana acum, insa daca am spune despre ce este vorba, nu vom face nimic decat sa stricam adevarata surpriza. Insa, utilizatorii trebuie sa stie ca split-screen este o caracteristica sigura”- sustine Google.

Piata tabletelor nu a fost atat de bine vazuta, insa Google isi doreste sa schimbe acest lucru, incercand sa gaseasca noi modalitati de a creste cifra de afaceri din acest domeniu. Microsoft si Apple au dezvoltat accesorii care ajuta ca aceste dispozitive sa functioneze ca niste laptop-uri, dar cu toate acestea, se pare ca ochii nostri raspund la multitasking, iar Google isi doreste sa profite de acest lucru.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *