garaj anexa

Asigura-te ca, in ciuda faptului ca este o parte importanta a unei gospodarii, garajul tau nu va fi trasatura dominanta a casei tale. Acesta trebuie sa reprezinte doar o anexa, doar un spatiu acoperit in plus in care poti parca masina, depozita lucruri si petrece timpul atunci cand trebuie sa te ocupi de proiectele tale DIY.

Camera de inchiriat in garaj

Spatiul pe care il ocupa un garaj detasat sau atasat  necesita un acoperis mult mai inalt decat in cazul restului casei tale. A construi o mansarda sau o camera in plus deasupra garajului tine de metodele economice prin care poti reduce spatiul negativ. Aceasta camera poate sta drept birou de acasa, o camera de inregistrari sau studio sau o camera de spalat rufe. Poti de asemenea si inchiria acest spatiu foarte bine si faci si un ban in plus.

Spatiu de parcare pentru masini

Chiar daca este evident, a lua o asemenea decizie, de a face din garaj loc de parcare pentru una sau doua masini, va avea un impact maxim asupra designului general al garajului tau. Pentru un garaj de o singura masina, un spatiu de baza  de 12 pe 24 mp este suficient.

Oricum, daca planuiesti sa detii doua masini si sa transformi garajul pentru asa ceva, va trebui sa tii minte ca cel putin 9 pe 18 mp spatiu pentru o masina sunt necesari, astfel ca atunci cand deschizi usile sa ai suficient spatiu pentru tot ceea ce ai nevoie.

Trasaturi ale unui garaj

Oferirea interiorului garajului o nota de modernism include utilizarea tehnologiei moderne si de asemenea  a unor designuri care sunt in voga in ziua de azi. Usile automatizate, sistemele cu senzori si lifturile sunt unele dintre cele mai comune elemente ale proiectarii moderne ale unui garaj. Mai mult de atat, ideile de proiectare din ziua de azi se axeaza pe utilizarea maxima a spatiului disponibil si punerea spatiului garjului in uz.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *