moda
moda

Elsa Hosk, de 26 de ani, este un model suedez care a mai pozat pentru branduri ca Dior, Dolce&Gabbana si Lilly Pulitzer, insa a reusit sa iasa cu totul din conul de umbra abia dupa intrarea in prezentarea de moda atat de cunoscuta pentru brandul de lenjerie intima sexy Victoria’s Secret  Fashion Show, atunci cand a lovit-o cu aripa sa de inger, din greseala, pe cantareata Ariana Grande care intregea atmosfera pe podium. 

Sui He, de 25 de ani, a aparut de mai multe ori pe scena si pe podiumurile de moda prezentand tinute si accesorii pentru creatorii si casele de moda Ralph Lauren si Victoria’s Secret, dar este de asemenea si imaginea cosmeticelor Shiseido. Nu numai ca a prezentat moda si a pozat in pictoriale, dar aceasta frumoasa tanara asiatica a prezentat minunata si sexy colectia de lenjerie intima de lux a Victoria’s Secret, in cadrul prezentarii de moda recente.

Lexi Boling, de 20 de ani, este foarte urmarita in mediul online avand peste 9.000 de fani si de urmaritori pe Instagram, ca sa nu mai spunem de Facebook. Aceasta a prezentat deja pentru marile case de moda si designeri celebri ca Balenciaga si Alexander Wang iar in luna octombria a anului trecut a prezentat chiar si pentru brandul atat de la moda H&M, mai exact pentru linia cerata de Wang in colaborare cu H&M.

Julie Bergshoeff, de 17 ani, este mult mai mica decat toate colegele ei prezentate pana acum, insa este foarte frumoasa si zvelta si poate sa aiba foarte mult succes pe viitor in lumea mdoei. Aceasta tanara naturala are deja o campanie pentru Prada in palmares, fiind cel mai celebru brand pentru care probabil a prezentat deocamdata.

Vanessa Moody, de 18 ani, are mai multe campanii de promovare si de prezentare a hainelor celebre pentru nume mari in lumea modei ca si Coach si Alexander Wang. Am dori sa o vedem mai des prin  reviste si pe podiumurile celebre.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *