fotografia Londra
fotografia Londra

Londra are o istorie bogata si indelungata care se reflecta mai ales in arhitectura sa, si multele sale cladiri istorice permit sanse mari pentru cei care sunt pasionati de fotografie si sunt niste subiecte foarte bune pentru niste cadre reusite. Incepe de-a lungul faimosului rau Tamisa, si vei avea o ocazie incredibila de a face poze Casei Pralamentului, Westminster Abbey, si replicei dupa Shakespeare’s Globe Theatre, doar pentru a numi cateva dintre peisajele fabuloase ale Londrei.

A vizita si a fotografia faimoasele lucrari ale lui Christopher Wren este un must pentru vizitatorii londonezi interesati de fotografia arhitecturala sau de arhitectura. Wren a fost principalul arhitect care a reconstruit orasul dupa Marele Incendiu, iar lucrarile sale includ multe binecunoscute catedrale din Londra.

Londra este o veritabila comoara plina de muzee, si multe dintre acestea au diferite restrictii cand vine vorba despre fotografie. Cel mai permisiv este insa Britich Museum, care permite fotografierea inauntru chiar si cu blitz, cu toate ca tripoadele nu sunt permise. Tate Modern Museum nu permite fotografierea in interiorul cladirii, insa pe holurile exterioare poti face niste fotografii bune ale raului care se desfoara alaturi.

Multe alte muzee au niste arhitecturi dinamice la exterior, insa este bine sa iti inchizi camera si sa o ascunzi undeva odata ce ai intrat inauntru deoarece nu este data voie vizitatorilor sa faca poze acolo. Un alt loc grozav unde poti face fotografii in Londra este Gradina Zoologica din Londra din Regent’s Park.

A face poze in Londra pe timp de noaptea este un must pentru orice impatimit de fotografie; multe parti ale orasului sunt luminate foarte tare. Locurile populare pentru fotografia pe timp de noapte includ si  Hyde Park Corner, Piccadilly Circus si Marble Arch.Acestea sunt cele mai aglomerate si cele mai pline de oameni zone din Londra si sunt de asemenea un loc ideal pentru fotografierea pe timp de noapte.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *