motivational

Forrest Gump este un film regizat de Robert Zemeckis, produs de Wendy Finerman, Steve Tisch, Steve Starkey, Charles Newirth si in distributie sunt mai multe nume mari ale cinematografiei: Tom Hanks, Robin Wright, Gary Sinise, Mykelti Williamson, Sally Field. Filmul a fost lansat in anul 1994, si are o durata de 142 de minute de ecranizare.

Aceasta productie este bazata pe un roman din anul 1986 numit de asemenea Forrest Gump, care a fost scris de Winston Groom. Povestea este despre un barbat numit Forrest Gump din Alabama, care are un IQ foarte mic, insa este mai destept decat oamenii obisnuiti. Este despre povestea sa de viata si despre evenimentele istorice din traiul sau.

Mama lui il invata despre viata si il lasa sa isi aleaga propria soarta. Aceasta se alatura armatei in Vietnam si isi face noi prirteni, Dan si Bubba. Castiga medalii, motiveaza si inspira oameni de pe un continent pe altul, intra in afacerea Shrimp, creeaza o adevarata nebunie in ping-pong, ii intalneste pe Presedinte de mai multe ori si se vede si cu Elvis Presley, dar ajunge sa se si reuneasca cu iubirea sa din tinerete, Jenny.

Ce putem invata dintr-un asemenea film si din alte asemene filme minunate? Ne invata ca in viata daca nu incercam si alte lucruri noi, nu vom sti niciodata de ceea ce suntem capabili, si chiar daca nu suntem grozavi la asta, este ok. Viata este mai mult despre calatorie, decat de destinatia in sine. Vorbeste cu strainii pentru ca nu vei sti peste cine dai in viata. Ar trebui sa demonstrezi in permanenta ca stii sa iubesti si ca esti afectuos cu oamenii din jur. Apreciaza lucrurile mici din viata si nu lua de bun pe nimeni din jur. Aminteste-ti mereu ca „Viata este ca o cutie de ciocolata. Nu stii niciodata ce vei primi!”.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *