Pictoul Fericit - pictura pe numere cu peisaj de iarna

Acum că se apropie sărbătorile de iarnă, vă aflați în febra cumpărăturilor pentru cadourile de sub brad, însă această căutare vă poate pune bețe în roate, asta mai ales dacă aveți de oferit cadouri unor persoane ceva mai pretențioase, care nu pot fi mulțumite chiar atât de ușor.

Pentru astfel de dileme există și o soluție, mai exact Pictorul Fericit, un loc unde creativitatea și pasiunea se întâlnesc, dând naștere la ceva impresionant. Nu trebuie să fiți artiști desăvârșiți pentru a vă bucura de pictură și de relaxarea pe care aceasta v-o poate oferi, ci contează să vă doriți să învățați lucruri noi. 

Iar la Pictorul Fericit nu veți găsi doar tablouri cu picturi pe numere, ci toate instrumentele necesare atunci când pictați, inclusiv pensulele potrivite, culorile acrilice, pe bază de ulei sau apă, pânze din bumbac și șevalete. Puteți afla detalii aici.

Pictura pe numere, cadoul ideal pentru creativitatea celor mici

Persoanele care au copii știu cât de complicată este această perioadă, mai ales când vine vorba de alegerea cadourilor. Astfel, dacă i-ați cumpărat micuțului dumneavoastră toate jucăriile pe care și le-a dorit, toate jocurile adăugate pe lista Moșului, probabil că vă întrebați ce a mai rămas de căutat. Ei bine, aflați că puteți să îi dăruiți ceva inedit, cu care sigur nu s-a mai întâlnit până acum: pictura pe numere.

Nu doar că cel mic se va bucura de cadou în sine, ci atunci când va începe să-l folosească va fi încântat de ceea ce va descoperi și îi va face plăcere să picteze. Odată cu pictatul în sine, copilul își va dezvălui latura creativă și o va dezvolta, în același timp. De asemenea, pictura pe numere îl va face să devină mai atent la micile detalii și i se va dezvolta capacitatea de concentrare prin urmărirea numerelor din tablou. Nu trebuie să vă îngrijorați, totuși, că cel mic se va lovi de picturi dificile, întrucât Pictorul Fericit are o gamă special concepută pentru copii, ce conține picturi mai mici decât cele pentru adulți și cu un grad mai mic de dificultate.

Totodată, trebuie menționat că seturile pentru copii conțin aceleași accesorii ca cele pentru adulți, însemnând pensulele, pânza și culorile acrilice, pentru ca cel mic să se bucure pe deplin de experiența trăită.

Dăruiește picturi în ton cu vremea de afară

Fiind perioada sărbătorilor de iarnă, puteți opta pentru tablouri cu peisaje de iarnă, oameni de zăpadă, Moș Crăciun, numai bune pentru aceste zile. Ce poate fi mai frumos decât o seară friguroasă de decembrie când stați în casă lângă sobă, savurați o ciocolată caldă și vă delectați cu un tablou iernatic? Puteți realiza această activitate atât de unul singur, cât și împreună cu cei dragi, iar, astfel, puteți reconecta legăturile dintre voi.

Bineînțeles, nu doar că vă va distra pictura pe numere, ci vă va testa, în același timp, atenția și concentrarea. Însă un aspect la fel de important este acela că, pictând, vă puteți descoperi latura creativă pe care nu credeați că o aveți și vă va ajuta să aflați lucruri despre dumneavoastră pe care nu le cunoșteați până atunci. 

Dacă și dumneavoastră vă confruntați cu nelămuriri privind cadourile pentru cei dragi de Crăciun.

Contact:

Str. Mărășești, nr. 22A

contact@pictorufericit.ro

0754 459 540

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *