Saruturile de dimineata

In viata reala, oamenii nu si-ar saruta partenerii de viata inca de dimineata, cand nici bine nu s-au trezit. Acestia nu le-ar face asa ceva nici celor mai rai dusmani, cu atat mai mult nu celor pe care ii iubesc. Dimineata, respiratia noastra nu este tocmai ok si nu prea vrem sa facem pe celalalt sa intre intr-o transa, in loc sa se trezeasca bine dispus si sa se bucure de ziua respectiva.

Pozitionarea din pat

In viata reala, dupa o partida de sex sau de dragoste, partenerii se muta din locul in care s-a petrecut actiunea pentru ca acel loc este insemnat cu urmele placerii lor, asadar se muta pe de o parte si alta a patului. Insa, in filme, cuplul care tocmai a facut sex, ramane in centrul patului in acelasi loc unde s-a petrecut actiunea si se mai si imbratiseaza de mama focului, neafisand nici macar o urma de oboseala.

Falsa modestie

Dupa sexul in viata reala, majoritatea femeilor se simt suficient de bine si de confortabil pentru a nu-si mai acoperi sanii cu un cearsaf sau altceva, insa la Hollywood asta nu se intampla. Personajele feminine din filme isi acopera cu modestie trupul atunci cand merg la baie sau se ridica din pat.

Privirile adanci

Usoarele atingeri cu degetul pe corpul partenerului sau partenerei  si privirile lungi si adanci care succed cateva momente de dragoste se intampla doar in filme si nu prea au nici o baza in viata reala. Acest aspect este de evitat si destul de patetic, odata ce aceste manifestari si semne demonstreaza de fapt dragostea pe care o poarta un partener pentru celalalt partener de viata.

Ce se intampla dupa

In filmele in care mai apar si scene de sex, personajele in cauza sunt foarte vioaie si relaxate, ba chiar cu pofta de mai mult, dupa prima partida de sex, pe cand in viata reala unul dintre parteneri(de obicei barbatul) adoarme foarte repede si gata treaba.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *