lucky studiolucky studio

Daca si tu te numeri printre acele femei care au o personalitate puternica si foarte puternica, este posibil ca in mod automat sa intimidezi deja alte femei. In timp ce tu poti avea o opoinie a ta despre orice din lumea asta si vrei ca toata lumea sa afle despre asta, asta oate intoarce foarte multe femei impotriva ta.

Orice femeie care vorbeste in mod persistent sau insista pe ceva incontinuu, nu numai ca este vazuta ca fiind amenintatoare, insa de asemenea si enervanta.

Femeile care trebuie sa fie in competitie mereu cu celelalte femei, se pot regasi deseori in situatia de a nu mai avea deloc prietene. O mica competitie prieteneasca pe campul de lupta poate sa fie ok, insa nu depasiti deja limitele. Cunoaste mai intai ca cea cu care esti in competitie este prietena ta si nu ar trebui sa faci un adevarat concurs de „Cine e cea mai buna?” intre voi doua, ca s-ar putea sa iasa rau.

Daca ai mai multi bani decat Ratoiul Scrooge si ai niste prieteni doar de forma, probabil ca esti cunoscuta in cadrul cercului tau7 de cunostinte drept „fata cea bogata”. Alte femei te vor identifica de indata drept inafara problemelor lor personale. Acestea vor crede ca nu este deloc posibil ca tu sa stii cum este sa ai probleme sau sa ai un buget restrans din care sa trebuiasca sa te descurci intr-o luna de zile.

Daca mai ai pe deasupra si o locuinta imensa si blugi sau haine de designer, vei parea ca o fortareata impenetrabila pentru majoritatea celorlalte femei si drep o amenintare pentru asa zisele prietene ale tale. Daca o femeie este una care ameninta sau daca o femeie se simte amenintata de o alta femeie, totul tine de nesiguranta personala de fapt.

Atunci cand femeilor nu le place felul in care arata, cat de multi bani fac sau cat de putine stiu despre politica, insa cand au pe cineva pe langa ele care le reaminteste ca se poate si ca ele de fapt sunt cele slabe, este foarte posibil sa aiba crize de furie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *