fara negativismfara negativism

Inceteaza sa-ti mai spui lucruri neadevarate si false despre insati persoana ta, pentru ca nu vei ajunge nicaieri in acest fel. Nu trebuie sa-ti mai repeti lucruri neadevarate pentru ca nu este bine pentru tine. Nu mai spune ca nu esti suficient de bun pentru ceva anume sau pentru lumea asta. Doar prin virtutea faptului ca existi, esti o parte vitala si unica a acestei vieti pe care cu totii o impartasim.

Esti in mod sublim valoros pentru omenire. Atunci cand impulsul de a-ti spune in fiecare zi ca nu esti bun pentru lume, spune-ti mai degraba in schimb, ca esi valoros si ca meriti ce-i mai bun pe lumea asta. Esti o piesa esentiala din ansamblul acestui mare puzzle numit viata.

Nu mai spune ca altii sunt mai buni decat tine, mai inteligenti, mai artisti sau mai mult decat atat. Ne putem minti in acest fel cu aceste lucruri foarte mult timp. Vedem ceea ce fac ceilalti oameni si ceea ce simt ceilalti, astfel incat consideram ca nu suntem deloc la nivelul lor. Insa cine spune ca ar trebui sa fim la fel ca ei?

Cine ne judeca aici? Fiecare dintre noi are un talent unic al sau si mereu stim ceea ce este acel lucru pentru ca ne place sa il facem. Nu exista un set intreg de talente si de abilitati pe care ar trebui sa il umplem. Noi suntem meniti sa ne regasim propriul talent si sa il umplem cu ceea ce ne-a dat natura. Spune in loc de faptul ca nu esti de valoare, ca iti place foarte mult sa faci ceea ce tine de pasiunea ta.

Nu sunt deloc de iubit. Aceasta este una dintre cele mai dure remarci pe care ni le putem adresa noua insane. Acest lucru justifica o gramada de lucruri are merg ra pentru noi sau la care credem ca nu suntem buni. Insa nu este deloc adevarat. A crede asta este de fapt o iluzie si daca repetam aceste lucruri, ajungem din pacate in cele din urma chiar sa le si credem.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *