vlad tepes

Odata s-a intamplat ca soldatii lui Vlad Tepes sa fuga de armatele turcesti venite din Imperiul Otoman. In timp ce dadeau bir cu fugitii, Vlad a comandat ca in jur de 23.000 de soldati turci sa fie trasi in teapa in spatele soldatilor sai pentru a crea o „Padure de trasi in teapa”. Atunci cand au sosit armatele otomane inamice, in ciuda faptului ca aveau mana libera si puteau sa ii invinga cu usurinta, acestea s-au intors si au plecat terorizati si ingroziti de dezgust.

Mancarea si teapa erau mana in mana pentru Vlad Tepes. Se spune ca in mai multe ocazii, se punea la masa chiar in mijlocul victimelor sale trase in teapa, chiar daca acestia inca se jeleau si plangeau. Se presupune de asemenea si ca Vlad si-ar fi inmuiat painea cu care manca ce avea la masa in sangele oamenilor trasi in teapa.

Odata, niste emisari turci au vizitat castelul lui Vlad Tepes, insa nu si-ar fi dat jos turbanele atunci cand au fost intampinati de domnitor. Odata ce au fost chestionati cu privire la asta, turcii i-au spus ca asa este obiceiul la ei si ca nu isi indeparteaza niciodata turbanele jos pentru ca este un obicei din tata in fiu la ei. Drept raspuns, Vlad a pus ca turbanele acestora sa fie pironite cu cuie de cranii pentru ca nu ar fi dorit ca acest excelent obicei sa fie incalcat.

Vlad era mereu pentru sinceritate. Una dintre amantele sale a sustinut ca ar fi fost insarcinata cu el, cand de fapt nu era. Aceasta a fost verificata de o matroana pentru a vedea daca minte sau nu. Acesta a pus ca pieptul si abdomenul ei sa fie deschise pentru a vedea toata lumea daca intr-adevar are copil sau nu.

Intr-o alta poveste, cativa copii au fost prinsi furand mere. Acestia au fost prinsi si ingropati impreuna, cu gropi facute in pamant pentru a putea respira totusi. Vlad sustinea ca a facut acest lucru pentru a se putea manca unul pe celalalt si pentru a trai mai mult.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *