O prietena de a mea este mama a trei copii si este insarcinata cu cel de-al patrulea copil al cuplului. Insa cei mai multi dintre oamenii care aud despre situatia ei sunt oarecum socati pentru ca in timp ce ea are deja trei copii si il asteapta pe al patrulea, ei nu au nici un copil sau doar un singur copil si nici nu sisi doresc mai mult de atat.

Stateam si ma gandeam la motivele pentru care oamenii se tem sa aiba mai mult de 3 sau mai multi copii. In schimb, in loc de asta mi-a venit ideea despre cat de grozav este sa ai mai mult copii decat a avea doar unul sau nici unul. Ai crede ca a avea multi copii este oarecum stresant si testant, insa acest lucru iti ofera si o gramada de beneficii si avantaje.

Cei mai multi dintre parinti sustin ca tranzitia catre al treilea si al patrulea copil este cea mai usoara, cand ai deja cativa copii. Daca inca eziti in ideea de a avea sau nu mai multi copii, poate ca argumentele de mai jos te vor ajuta sa te decizi mai repede.

Copiii te ajuta sa te mentii tanar. A avea un copil dupa varsta de 35 de ani este un lucru obisnuit in zilele noastre. Insa, cand este vorba deja de cel de-al treiela sau al patrulea copil, te vei simti cu siguranta mai tanar. Oamenii de stiinta au demonstrat faptul ca parintii care au mai multi copii tind sa traiaca mai mult decat cei care au doar un copil sau nu au deloc copii.

A fi ocupat cu cei mici in jurul varstei de 30 sau 40 de ani este o modalitate formidabila de a uita de varsta pe acre o ai deja. Copii iti pot schimba perceptia despre lume si despre timp. Drept rezultat, te vei simti mult mai fericit si mai tanar.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *