Divergent Microfactories

Divergent Microfactories intentioneaza sa vanda un numar limitat de astfel de masini de inalta performanta, care vor fi fabricate in propria lor uzina. Scopul acestora este de a pune aceasta platforma in mana unor antreprenori din intreaga lume, permitandu-le acestora sa isi puna pe picioare propriile fabrici pentru a construi astfel de masini cu structuri complexe.

Fabricarea disruptiva este termenul folosit pentru a descrie ideile ingenioase si inovatoare indreptate catre viitor care ar pueta sa schimbe totul intr-o industrie. Este Divergent Blade una dintre aceste fabricatii disruptive? Daca oamenii de la  Divergent Microfactories isi au popria cale, acestia vor transforma industria automativa prin introducerea tehnicilor de fabricare localizata care se vor baza foarte mult pe printarea tri-dimensionala.

CEO de la acest brand  sustine ca ca isi doreste sa dematerlializeze si sa democratizeze fabricarea masinilor. Compania a dezvaluit  prototipul supermasinii Blade, pentru a-si evdientia intensia pe piata industriei fabricatoare de masini. Acest lucru poate suna familiar si chiar asa este, pentru ca o companie numita Local Motors din Arizona a facut acelasi lucru inca de cativa ani buni de acum.

Cea de-a treia generatie a masinii a fost facuta la Detroit Auto Show in luna ianuarie. Daca este sa vorbim despre Divergent, puteam nota totusi ca planurile acestora sunt un pic mai marete. In timp ce majoritatea dintre planurile Local Motors au fost realizate pentru a construi masini traditionale, cu EV-ul printat 3D drept nota de subsol, Divergent pare sa intentioneze sa ajunga mai aproape decat orice masina-o masina care sa ruleze foarte repede pe drumuri.

Societatea a tras multe sfori in cauzele sale legate de constientizare si de adoptarea unor masini mai eco si mai cuarte pentru mediul inconjurator. Problema este ca in timp ce aceste masini exista in momentul de fata, fabricarea in mod actual a acestora este nimic altceva decat prietenoasa cu mediul iinconjurator.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *