nunta grozava

Atunci cand oamenii planifica o nunta, aranjamentle frumoase sunt de obicei lucrurile la care acestia se gandesc in prima instanta. Atunci cand ziua cea mare vine in sfarsit, oamenii preocupati ca nunta sa iasa bine isi dau seama ca nu despre ornamente si decaoratiuni este vorba, ci mai mult despre felul in care se simt oamenii la petrecerea de nunta.

Mai degraba, oaspetii care sunt plictisiti cauta sa se amuze cat mai bine si sa se simta bine. Cei mai multi dintre ei, de plictiseala, de abia astepata sa ajunga acasa. Daca acesta nu este tipul de nunta pe care vrei sa o aranjezi, atunci mai bine te-ai andi la posibilitati de at-i distra cat mai bine oaspetii la nunta cea mare. Uite cateva sfaturi despre ce ai putea sa faci.

Incepe cu repetitiile

Nuntile sunt niste evenimente care aduc impreuna doua noi familii si niste tipuri total sau aproape total diferite de invitati impreuna. Cei mai multi oamenise tem de asemenea situatii; acestora le displace a fi fortati sa faca conversatie cu cei pe care nu ii cunosc. Exista o modalitate mai simpla si mai usoara prin care sa faci aceasta situatie mai interesanta, totusi.

Mireasa, mirele si parintii acestora trebuie sa stea impreuna si sa isi dea seama ce anume au oaspetii cu totii in comun, in afara faptului ca sunt rude cu mirii, cu nasii sau prieteni cu acestia. La repetitiile de dinainte de nunta, acestia ar trebui sa se asigure ca toti invitatii se simt bine si vorbesc intre ei sau se inteleg, in prima instanta.

Organizarea locurilor la mese

Atunci cand vine vorba despre a-ti pune invitatii la mese, cuplurile de miri nu prea dau de cele mai multe ori importanta acestui lucru. Nu este suficient sa faci cunosctinta oaspetilor unul cu celalalt, trebuie sa ii pui pe cei care se cunosc cu cei care se cunosc si sa le dai sansa sa discute intre ei. Sistemul de aranjare la mese a invitatilor este foarte important si trebuie sa te asiguri ca totul va fi ok pentru toata lumea.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *