becuri economicebecuri economice

Nu numai gospodariile pot beneficia de becurile economice,d e aceasta noua generatie de becuri care economisesc energie. Spatiile exterioare si instalatiile de lumina de pe strazi sau din parcuri economisesc de asemenea bani prin schimbarea tipurilor traditionale de becuri cu alternativa acstor becuri economice.

Orasul Paris este faimos pentru luminile sale de pe Champs-Elysee din fiecare Craciun si in 2007 s-a spus ca o economie de 70% s-a facut prin schimbul de becuri obisnuite cu becuri eco prietenoase cu mediul cu economice. Multe state si orase isi schimba iluminarea stradala cu folosirea becurilor eficiente din punct de vedere al energiei, adaugand si faptul ca becurile mult mai rezistente in timp vor fi necesare a fi schimbate mult mai rar.

In trecut, multi oameni au evitat a folosi altceva pentru iluminat din cauza formei mai deosebite. Designul clasic al becurilor traditionale  a devenit un icon printre produsele de iluminat. Infastisarea utilitarista  a unor becuri economice  mai vechi a facut pe unii doritori sa isi doreasca aceste modele pentru uzul casnic.

Oricum, exista acum  o mare varietate si selectie de becuri economice in forma de becuri traditionale astel incat cei care erau obisnuiti cu forma acestora sa nu aiba probleme si sa nu isi schimbe stilul. Becurile economice noi sunt de asemenea disponibile in diferite forme si structuri pentru asigura folosirea acestora in mai multe aplicatii si structuri de iluminat.

Noile generatii de becuriau ajuns acum la ordinea zilei  si sunt disponibile in forme asemenea celor vechi ale becurilor traditionale. Exista de asemenea magazine specializate care se axeaza pe dispozitivile economice de  iluminat. Eticheta Energy Star apare pe acele produse cum ar fi becurile economice care intalnesc si asigura standardele stricte. Energy Star cere tuturor producatorilor de becuri din program sa garanteze un minim de functionare de la minimum 2 ani.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *