Saloanele de înfrumusețare sunt o parte din viața noastră și ne dorim să le alegem mereu pe unele dintre cele mai bune. Atunci când trebuie să schimbăm salonul din diferite motive, este greu să ne orientăm către ceva la fel de bun ca înainte. Din fericire, există o posibilitate prin care poți analiza toate saloanele dintr-un oraș, fără să te deplasezi la ele.

Descoperă saloane de înfrumusețare din zona ta!

Calea mai bună prin care să poți compara și alege un salon potrivit pentru tine este navigarea pe platforma stailer.ro. Aici vei putea găsi un stilist sau salon în care să îți pui toată încrederea! Vezi detalii aici despre cum poți face o programare și care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi.

Ce este platforma Stailer?

Stailer este un site care pune la dispoziția clienților saloane de înfrumusețare și stiliști din patru mari zone ale țării. Prin intermediul acesteia, poți face programări în Timișoara, Iași, Oradea, București și Cluj Napoca. Site-ul include unele dintre cele mai bune saloane și stiliști, care oferă servicii de înfrumusețare și întreținere corporală. Programările se fac direct de pe site, iar confirmarea va veni printr-un mesaj la numărul de telefon pe care l-ai specificat.

Ce servicii pot alege de pe acest site?

Pe stailer.ro te poți programa la servicii de înfrumusețare practicate de unii dintre cei mai buni specialiști. Doamne și domni, în ambele cazuri veți putea beneficia de numeroase servicii. Acestea includ pentru doamne: vopsit, coafat, tuns, tratamente pentru păr, cosmetică, manichiură și pedichiură, machiaj, epilare, pensat și masaj. Domnii se pot programa la tuns și aranjat, tratamente pentru păr, barbă, pensat, manichiură și pedichiură, epilare, masaj pentru bărbați sau cosmetică masculină.

Descoperă saloanele de înfrumusețare din zona ta! Platforma Stailer este ajutorul tău în ceea ce privește timpul. Nu ai timp să te programezi la salon sau să faci o vizită la câteva dintre ele? Intră pe site, caută serviciul de care ai nevoie și zona în care te afli. În doar câteva secunde îți vor fi afișate rezultate printre care poți naviga. Platforma este gratuită, așadar poți căuta destul până să alegi un salon potrivit. Dacă dorești să faci și o programare, completează ora și data la care o dorești.

Acest site este o idee potrivită atât pentru clienți, cât și pentru stiliști. Economisești timp în ambele cazuri și din perspectiva stiliștilor – poți fi văzut de către clienți noi. Înscrie-ți afacerea pe stailer.ro și ai mai multă vizibilitate în mediul online! Programările se gestionează mai ușor și poți uita complet de agendă.

Fie că ai nevoie de o programare sau vrei să îți înscrii salonul, intră pe www.stailer.ro și acolo vei afla toate detaliile. Există o secțiune pentru întrebările frecvente, iar dacă dorești să știi ceva suplimentar, o poți face de pe live chat sau să trimiți un e-mail la suppor@stailer.ro. Pentru stiliști există o altă secțiune specială unde își pot înscrie afacerea. Descoperă saloane de înfrumusețare din zona ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.