Daca vrei sa explorezi mai indeaproape  Bangkok-ul si daca vrei sa mergi in locuri ca Silom, zona rosie a orasului, vei avea parte de o experienta nemaivazuta, cu oameni ce iti vor arata meniurile lor de tot felul, iti vor arunca cuvinte de genul „ping pong show, no cover etc.”

Daca le vei adresa vreo intrebare, acestia iti vor spune ca nu vei face altceva decat sa platesti pentru o bere si vei primi la diversele show-uri de acolo. Odata aflat inauntru si dupa ce vei fi vazut o gramada de chestii dezgustatoare, cu toate ca te-ai minti singur ca a meritat acea bere, vei ajunge la bar si vei realiza ca acea bere este de fapt 2000 de baht in loc de 60 de baht, cat ar fi trebuit sa fie initial.

Atunci cand vei incerca sa ripostezi ca nu asa ati convenit la inceput, asta cu tipul care te-a atras acolo, acesta iti va spune ca pretul show-ului nu este inclus in pretul berii si ca acesta este totalul pentru serviciile oferite.

Daca vei mai riposta mult, situatia va deveni violenta daca vei arata teama sau ezitare pentru a pleca sau nu din bar. Cum ai putea sa eviti acest lucru? Poarta-te ca si cum ar urma sa le dai toti banii de care zic acestia, apoi pleaca imediat de acolo si mergi direct acasa.

Poti fi adeseori pacalit de localnici sau de agentiile de turism locale pentru ca te pot supune unor costuri mai mari decat cat ar trebui sa fie de fapt. In loc de o calatorie de doua saptamani ce includea doar transportul si cazarea la suma de 30k baht, ar trebui sa dai doar 7k de persoana.

Asadar, nu accepta niciodata vreo intelegere de genul, in care agentiile locale vor incerca sa iti ia bagajul si sa te convinga ca este mai ieftin la ei. Crede-ma pe cuvant, nu e asa! O vacanta de doau saptamani in Thailanda nu ar trebui sa te coste in cuplu mai mult de 14k baht.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *