haine vechi

In primul rand, ar trebui sa renunti la hainele mai vechi din garderoba ta pentru ca sunt vechi si uzate. Hainele tale pot sa fie preferatele tale si sa iti placa cu toatele, insa nici o persoana nu ar trebui sa poarte aceleasi haine la infinit. Anul trecut, ti-a placut sa porti hainele care iti placeau anul trecut. Anul acesta poate ca ai un alt stil de viata si un alt stil in fashion si ar trebui sa renunti la acele haine ce nu mai au nici o tangenta cu noua viata.

Stiu ca poate unele haine iti sunt favorite si nu ai renunta la ele vreodata, insa trebuie sa faci si acest lucru cateodata cand vezi ca nu se mai poate asa. Doar nu vei purta aceeasi pereche de pijamale toata viata. Uita-te in dulapurile tale dupa haine care nu isi mai au locul in nici un caz acolo si renunta la ele pe cat de repede poti. Daca nu mai sunt bune de purtat, le poti arunca, daca mai sunt bune de purtat, dar nu iti mai plac, atunci da-le cuiva care are nevoie de ele.

Daca mama ta sau o prietena de-a ta iubeste una dintre hainele tale pe care tu nu le mai porti, atunci da-i-o cu placere la schimb cu altceva sau pur si simplu drept dar. Puloverul sau orice haina le-ai dat acestor fiinte apropiate tie le vor folosi si cu siguranta iti vor multumi foarte frumos pentru acest cadou minunat. Parintii de obicei nu prea isi permit sa isi cumpere lucruri scumpe iar daca tu ai primit ceva sau ti-ai luat ceva dar ti-ai dat seama ca iti este prea mic sau prea mare pentru a te incape, atunci ofera-le hainele tale noi si nepurtate in dar. Cu siguranta, ii vei multumi!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *