Daca ai in plan sa iti achizitionezi un nou Sony Playstation 4, nu te invinovatim, noua consola este mult mai atractiva si ofera mult mai multe. Cu toate acestea multe din titlurile de pe PS3 nu pot fi jucate pe consola cu numarul 4, asa ca tot PS3-ul ramane un prieten de incredere in acest caz. Sony a lansat PlayStation 3 in anul 2006 si are un numar impresionat de jocuri pe care le poti juca. Jocuri precum Super Street Fighter IV, Infamous 2, LittleBigPlanet 2, Far Cry 3, Assassin’s Creed III, ar fi doar cateva din titlurile care au ocupat mult timp din viata celor care detin un PS3.

Inainte de a fugi la magazin si de a cumpara noua consola a celor de la Playstation, si sa o pui pe acea actuala la  naftalina, sa stii ca mai poti obtine multe de pe baza acesteia.

Schimba hard-drive-ul consolei tale PS3, decat sa stergi in mod repetat datele de pe acesta, ori de cate ori doresti sa instalezi un nou joc, schimba hardul de 20 de Gb cu unul de 500 de Gb, sau de ce nu de 1 TB.  Este o operatiune ce o poti face singur acasa, este doar o problema de plug and play, tot ce trebuie sa faci este sa instalezi un sistem update.

Foloseste un controler PS4. Noul gameplad al celor de la Sony este mult mai bun, arata mai bine, este mult mai confortabil. Nu vor fi functionabile toate butoanele, insa cele de care ai nevoie vor fi compatibile si este si wireless.

Asa ca PS3 este inca destul de vie, si este o consola care inca mai poate fi utilizata, si inca foarte bine. Vei avea parte din avantajele de care dispui in cazul unui PS4, dar folosind un PS3.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *