inchirieri auto iasi

Sunt o multime de oameni care isi doresc sa inchirieze o masina fara a avea un card de credit disponibil, incat, este important ca acestia sa se asigure ca documentele justificative sunt cele mai importante pentru agentia de inchirieri.

Verificarea autenticitatii si bonitatii clientilor

Inchirierea unei masini fara un card de credit poate deveni o experienta frustranta odata ce majoritatea companiilor se asteapta ca ai lor clienti sa detina cel putin un astfel de card. O multime de companii isi verifica clientii din punct de vedere al bonitatii, dar si al modului in care pot sa isi plateasca serviciile de masini inchiriate.

inchirieri auto
Sursa: cdn.timesofisrael.com

De exemplu, bonitatea clientului cu ajutorul unui card de credit ajuta agentia sa isi dea seama de posibilitatea prin care clientul isi poate indeplini atributiile de plata cu ajutorul unui cont de economii. Desigur, cardul de credit inseamna sa imprumuti bani de la companiile de creditare pentru alte plati.

Modalitatea de plata Cash pentru inchirieri auto

Cea mai sigura metoda in cazul lipsei unui card de credit este monetarul. O multime de companii le permit clientilor sa inchirieze masina dorita prin plata in numerar in momentul incheierii contractului de prestari servicii.

Inchirierile de masini in Iasi au devenit unele dintre cele mai solicitate servicii de pe piata, pentru ca fluxul de clienti si de turisti nu conteneste sa se multiplice, iar cei mai multi dintre acestia necesita un transfer de la aeroport la hotel sau isi doresc sa calatoreasca in siguranta in confortul masinii.

inchirieri auto iasi
sursa: flycarrental.com

Inchirierile pe baza de numerar vor solicita un depozit lunar sau saptamanal, in functie de perioada in care este inchiriata masina. Cei care au apelat deja la un astfel de serviciu de inchirieri auto Logan Iasi stiu ca acest serviciu de plata cash este mult mai benefic.

O multime de agentii de turism opereaza astfel de contracte pe baza actelor de identitate, complementar cu o factura curenta de utilitati, prin care se dovedeste adresa corecta a cleintului, precum si modalitatea prin care se returneaza bunul mobil.

La returnarea autovehiculului inchiriat, in conformitate cu termenii si conditiile acordului, clientii vor avea si posibilitatea de a-si recupera depunerea suplimentara in numerar, utilizata pentru a sustine bonitatea.

Aceasta suma se aloca de obicei ca o garantie pentru eventualele daune sau pagube provocate autoturismului.

car rental iasi
Sursa: californiarentalsblog.com

Beneficiile de a inchiria o masina Logan in Iasi

Inchirierea unei masini marca Dacia Logan aduce in prim plan urmatoarele avantaje:

 • flexibilitatea serviciilor de inchiriere auto;
 • cele mai avantajoase preturi per zi de inchiriere sau pentru o perioada mai mare;
 • siguranta calatoriilor in orice moment;
 • servicii de consultanta non-stop;
 • oferta personalizata pentru Corporate si persoane fizice;
 • masini in conditii tehnice, estetice si de functionare impecabile;
 • masini pregatite si dotate pentru calatorii;
 • preluare din aeroport si transfer la destinatie;
 • confortul unei masini primeaza inaintea pretului;
 • reduceri pentru contractele mai mari de o perioada de 6 luni;
 • indeplinirea nevoilor de transport la orice ora din zi sau noapte;
 • garantie de inchiriere minima de pe piata serviciilor de car rental;
 • returnarea garantiei la predarea masinii fara daune.

Este evident ca inchirierea unei masini cu ajutorul unui card de credit este mai facila, insa nu se uita nici modalitatea clasica de plata a serviciilor.

Desigur, si inchirierile de masini prin plata in numerar au propriile limite, de aceea, este util ca pe viitor clientii sa reuseasca sa isi stabileasca un credit alocat pentru astfel de servicii, pentru a fi mult mai credibili in fata agentiei de inchirieri auto.

 

 

Blogger: Ankez

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *