Pentru multe familii, o excursie la Disneyland este cea mai grozava dintre vacante, insa acele amintiri incredibile vor costa ceva bani. Te va costa sa mergi la Disneyland cu familia cam cat te va putea costa sa mergi in Europa cu familia.

Binenteles, copilul tau de cinci ani nu va agrea prea tare ideea de a vizita Luvrul pe cat o faci tu, atata timp cat va adora ideea sa il vada pe Mickey Mouse. Asa ca in cazul in care familia ta are in vedere aceasta excursie la Disneyland in acest an, ai face bine sa te pregatesti de pe acum.

Planificarea corecta si potrivita poate face diferenta intre o aventura grozava si plina de amuzament si intr o aventura stresanta acolo, care iti poate goli buzunarele de bani in doar doua zile. La Disneyland poate ca este scump intr-adevar, insa exista si cateva trucuri si dfaturi pentru a economisi bani si pentru a reduce costurile calatoriei, fara a reduce insa distractia.

Cumpara un City Pass daca planuiesti sa vezi mai mult decat Disneyland. Zona Anaheim este casa multor atractii senzationale, incluzand Universal Studios, Sea World si faimoasa Zoo din San Diego.

Atunci cand iti vei cumpara un City Pass vei avea acces timp de trei zile la Park Hopper pentru Disneyland si California Adventure, plus inca o zi la Universal Studios din Hollywood, Sea World in San Diego si chiar la San Diego Zoo si la San Diego Wild Animal Park. Ce e si mai bine de atat, vei primi acele bilete la o reducere de 30% din pretul initial.

Cumpara mancare si bautura inainte de a intra la Disneyland. Magazinul Target de pe Harbor Boulevard este locul perfect pentru a-ti face provizii cu toate alimentele si sucurile care trebuie cumparate sa-ti poti face copii fericiti si sa-i tii in frau. Prin faptul ca vei face cumparaturi inainte de a intra in parc, vei putea sa economisesti bani buni pentru ca vei cumpara de trei ori mai mult si mai ieftin decat din interior.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *