Foloseste un asterisc daca nu stii exact termenul

Cateodata chiar nu stii un cuvant din fraza pe care vrei sa o cauti pe net. Daca asta se intampla si in cazul tau, foloseste un asterisc in locul cuvantului si apoi Google Search va incerca sa isi dea seama de acel cuvant pentru tine. Asta este un aspect grozav pentru toate cautarile insa este in mod special minunat pentru atunci cand cauti versuri de piese.

Seteaza un cronometru

Unde este cronometrul pentru oua atunci cand ai nevoie de el? Google Search te sprijina la nevoie. Daca vrei sa iti pui o alarma atunci poti cere de la motorul de cautare Google sa faca asta pentru tine. Asta este grozav pentru atunci cand te afli in bucatarie cu laptopul si nici nu iti gasesti cronometrul pentru oua. Doar trebuie sa ii atribui o sarcina si sa il setezi in mod adecvat pentru ca apoi Google sa te instiinteze cand acel lucru sau mancare este gata.

Intreaba Google ce fel de vreme este afara

Un alt lucru de care este capabil Google este cercetarea si afisarea vremii pentru tine. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa intrebi Google cum este vremea iar Google Search se va folosi de locatia ta pentru a-ti afisa vremea din zona. Acest procedeu este foarte la indemana atunci cand ai nevoie sa verifici repede vremea si fara a te uncurca cu accesarea site-urilor web de vreme.

Cere-i motorului de cautare sa faca calcule matematice pentru tine

Te-ai inpotmolit incercand sa rezolvi o problema de matematica? Nu ai timp sa o scrii si sa ii dai de cap? Google Search te sprijina si te ajuta in aceasta situatie daca ii ceri. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci problema de rezolvat in casuta de search impreuna cu semnul „egal” si un calculator va aparea impreuna cu raspunsul la intrebare. Aceasta solutie este la indemana atunci cand vrei sa dai de cap exercitii mai complicate, sa iti fie oferite trucuri pentru a rezolva probleme la scoala.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *