GPS

Nu numai ca o companie poate beneficia de pe urma unui sistem de urmarire cu GPS, ci si soferii acelor mijloace de trsnport in sine. cest sistem poate functiona ca un fel de retea potentiala de siguranta, permitand soferilor sa evite orice escrocherie sau frauda legata de asigurarea masinii in caz de coliziune.

Trebuie avut in vedere faptul ca soferul unui vehicul de transport a fost acuzat de cauzarea unui accident si ca el sustine ca era doar in apropierea zonei accidentului. Sistemul GPS poate verifica de indata locatia, viteza, ruta si serviciul pe care il avea de efectuat soferul acelui vehicul. Acest lucru poate ajuta foarte mult ca dovezi pentru aparare in cazul unei acuzatii si poate ajuta la protejarea soferului din fata fraudei.

In alte cazuri, daca un client sustine ca un sofer nu a aparut cu livrarea sau nu a completat un serviciu, sistemul GPS poate fi folosit pentru a dovezi pentru sau impotriva acelui caz. Acest sistem asigura o protectie impotriva falselor acuzatii la fel de bine ca si sprijin pentru orice alte acuzatii adevarate. De vreme ce sistemul cu GPS indica viteza cu care circula un vehicul, soferii sunt mai putin tentati sa mearga cu viteza prin intersectii sau in cartiere. Asta ajuta la prevenirea accidentelor si a amenzilor, astfel ca sofatul pe strazi devine mult mai sigur.

Cu un sistem de GPS la locul sau, contabilitatea nu mai este o problema. Soferii se vor simti mult mai obligati sa-si indeplineasca sarcinile de lucru, in mod normal, si sa faca tot ce pot ei mai bine. Angajatii pot acum sa fie recompensati pentru treaba buna si pentru comportamentul preventiv la volan. Acest lucru elimina atentia doar asupra lucrurilor negative pe care le subliniaza angajatii atunci cand li se spune de un asemenea sistem de urmarire cu GPS.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *