Aproape toata lumea este iubitoare de natura, de cultura, de nou, de traditii si de mancare specifica, iar aceia care se numara printre iubitori sunt mai fericiti, mai linistiti si mai constienti de toate valorile acestei lumi minunate. Pentru voi, toti cei care va incadrati in aceasta categorie, exista o serie de tari care va pot indeplini criteriile mult mai bine, mai mult de atat fiind destul de accesibile ca pret.

Albania

Daca nu iti permiti sa calatoresti in Grecia sau in Italia, Albania este alternativa perfecta. Chiar daca este una dintre cele mai sarace tari din Europa, Albania este o tara frumoasa cu o mostenire culturala bogata si este o destinatie de vacanta foarte ieftina pentru calatorii cu rucsacul in spate.

Tirana, capitala Albaniei, gazduieste  o gama variata de muzee minunate si locuri istorice uimitoare. Poti face catarari pe muntele Dajti si apoi sa ai parte de o priveliste minunata, sau te poti bucura de soare de pe plajele cu nisip fin si alb, ca Jala sau Dhermi Beach. Indiferent de ceea ce vrei sa faci, aceasta tara este minunata!

Indonezia

O tara la fel de grozava, poate mult mai minunata, numai buna pentru cei care calatoresc cu rucsacul in spate este Indonezia. Aici exista ape limpezi, plaje minunate, paduri indoneziene verzi fantastice, si o cultura unica numai buna de explorat.De fapt, exista o gramada de lucruri de vazut si de care te poti bucura in Indonezia, si care nu necesita bani.

Poti face o plimbare pe una dintre plajele cu nisip fin si alb, poti inota in mare sau poti alege sa explorezi fantastica padure indoneziana, si toate acestea pe gratis. Mergi catre Sumbla Island pentru a pescui, pentru a face scufundari sau pentru a face surf. Orii mai bine de atat poti vizita si poti sta la soare pe una dintre cele mai bune plaje din Bali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.