Craciun pisiciCraciun pisici

Craciunul se apropie si cei mai multi dintre oameni se pregatesc deja cu pregatirile festive si anticipa mari petreceri de familie pentru sarbatori. Oricum, este de asemenea important sa te gandesti si la prietenul tau cu blana in timpul sarbatorilor de iarna si sa iti iei niste precautii pentru a evita unele situatii de urgenta care se pot intampla oricand.

Cele mai multe dintre pisici sunt cel mai probabil inclinate sa se catere in pomii de Craciun sau sa se joace cu lumintele aprinse din acestia si cu ghirlandele colorate. Uite o lista cu lucruri necesare si sigure despre cum ai putea sa eviti unele nefericiri de Craciun si sa te asiguri foarte bine ca pisica ta va fi foarte protejata de Craciun.

Detin o pisica matura si calma, asadar aceasta nu incearca niciodata sa se catere in pomul de Craciun sau sa incerce sa manance decoratiunile sau sa se joace cu luminitele din pom. Oricum, ar trebui sa iei in considerare faptul ca acele pomului de Craciun pot rani foarte tare labutele pisicii tale, chiar daca acestea nu sunt foarte otravitoare.

Pisicii tale ii va fi atrasa atentia in mod naturala de pomul de Craciun si de luminile colorate de Craciun. Cel mai probabil pisica ta va incerca sa se catere in pom sau sa il foloseasca drept acoperire sau culcus. In timp ce stabilesti cadrul pomului de Craciun si te asiguri ca este stabil, asigura-te de asemenea ca nu poate fi tras, dat jos sau impins.

Foloseste o ata rezistenta pentru undita pentru a atasa pomul de Craciun de tavan, fereastra sau de mobila. Nu lasa pisica nesupravegheata in camera pentru a nu sparge globurile, sa le manance sau sa se raneasca intr-un fel. In final, ar trebui sa te asiguri ca ata pisicuta nu va inghiti sau mesteca luminitele de Craciun.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *