produse colagenproduse colagen

Daca te decizi sa iei suplimente pentru piele pe baza de colagen lichid, asigura-te mai intai ca le vei cumpara dintr-o farmacie cu reputatie sau dintr-un magazin. Produsele pe baza de colagen disponibile sunt formulate pentru piele la fel de bine ca si pentru par, unghii, muschi si incheieturi. Colagenul lichid nu are un gust prea placut, astfel incat producatorii adauga diferite sucuri pentru a-i imbunatati gustul.

Cei care comenteaza in legatura cu asta se leaga de cele mai multe ori de dulceata acestor produse pentru piele. Produsele enumerate aici au primit numai critici favorabile  de la consumatori. Bazat pe studiile clinice, ar trebui sa incepi sa vezi un efect in 8 sau 12 saptamani.

  • NeoCell Collagen + C™ Pomegranate Liquid contine vitamina C si este indulcit de o varietate de sucuri. Ia doar o singura lingurita sau amesteca 6 picaturi de apa, suc sau ceai de plante. Asteapta timp de jumatate de ora inainte de a inghiti lichidul acesta. Se vinde pentru in jur de 20$ pentru 12 picaturi.
  • Applied Nutrition Liquid Collagen Skin Revitalization contine Biotina si alte trei vitamine. Adauga un tub doza la 16 picaturi de apa si bea odata pe zi. Un pachet de 10 tuburi doza  costa in jur de 10$.
  • LifeTime Liquid Collagen® With Vitamin C este un mix de colagen cu indulcitori si este administrat prin consumul a unei lingurite adaugate la 8 picaturi de apa pe zi. Se vinde pentru aproximativ 26$ pentru 16 picaturi.
  • Swanson Ultra Beauty Drink Mix cu Verisol Bioactive Collagen Peptides contine aroma de mar si de stevie. Dizolva un pachet in 8 picaturi de apa si bea odata pe zi. 30 de pachete se vand pentru aprox. 20$.
  • Pure Gold Collagen contine vitaminele B, C si E, biotina, soia, zinc, upru si indulcitori artificiali. Tine minte ca acest produs este fabricat din colagen din peste asadar nu il folosi daca esti alergic la peste. Pentru a-ti administra asta, bea o sticluta de 50 de ml pe stomacul gol. Poti sa o comanzi online direct de la companie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *