lenjerie patlenjerie pat

Se stie ca vei avea nevoie de cel putin doua seturi de lenjerie de pat in locuinta ta si doar pentru un singur dormitor, pentru ca atunci cand vrei sa speli un set, sa ai si unul de rezerva de pus pe pat. De vreme ce este posibil sa ai un buget destul de bun pentru mai multe lenjerii de pat, tine minte totusi ca spatiul de stocare este limitat si ca vei avea mereu loc doar de un set in plus in timp ce un altul este asezat pe pat. Poti cumpara lenjerii de pat care sa se potriveasca perfect sau separat si de asemenea si huse de perna dand click aici.

Sfaturi pentru economisit bani

  1. Economiseste bani optand doar pentru un cearsaf de invelit pilota si cumpara de asemenea separat si un cearsaf de pat si huse de perna.
  2. Poti cumpara cearsafuri speciale pentru invelit pilota de tip pat matrimonial, daca ai asa ceva si poti folosi drept cearsaf de pat unul dintre lenjeriile vechi mai mari si de asemenea niste huse de perna care sa se potriveasca, dar pe care le ai deja prin casa.

Folosirea oricarui dintre aceste optiuni este o alegere personala. Daca vei acorda atentie vanzarilor si promotiilor care se fac regulat, ai putea avea noroc si prinde cele mai de calitate, dar ieftine si potrivite lenjerii de pat din cate sunt pe piata.

Tipuri de lenjerii

Exista cateva tipuri de lenjerii speciale pentru paturile twin Xl si alte dimensiuni de saltele. Unele sunt mai usor de intretinut decat altele. De exemplu, lenjeriile din bumbac 100% se vor boti si vor avea tendinta sa se micsoreze odata spalate si uscate la o temperatura prea mare. Acestea se uzeaza adesea mult mai repede decat un mix de bumbac. Un mix de bumbac care este in general fabricat din poliester si bumbac rezista botirii si este o tesatura foarte rezistenta ca si culoare. Alte proprietati de tesaturi pentru lenjerii de luat in considerare pe care le poti gasi la preturi rezonabile dand click aici sunt si:

  • Lenjeriile din tesatura de bambus  sunt o optiune eco-friendly.
  • Lenjeriile din bumbac permit pielii sa respire si sunt de obicei un mix cu poliester. Lenjeriile din flanel pot fi de asemenea o solutie pentru o camera mai racoroasa, deoarece sunt foarte calduroase.
  • Bumbacul organic este cea mai sanatoasa alegere pentru lenjeria de pat, insa sunt si mai scumpe.
  • Lenjeriile din microfibra sunt moi si confortabile.
  • Lenjeriile din poliester tind sa se supraincalzeasca si sa iti ofere o senzatie de prea multa dogoare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *