ciudatenii stomacurile oamenilor
ciudatenii stomacurile oamenilor

Hrana este foarte importanta pentru un trai cat mai bun, pentru alimentarea senzatiilor de lipsa din stomac, pentru a ne putea regasi puterea si forta necesare pentru atingerea anumitor obiective de indeplinit pe timpul unei zile si pentru a ne mentine sanatosi si complet hidratati.

Cu toate ca in aceasta lume atat de mare, exista o gramada de feluri de mancare mai mult sau mai putin ciudate, comestibile sau nu prea, sau care pot fi ingerate si consumate doar de catre unele persoane mai obisnuite cu asa ceva, o serie de ciudatenii pot ajunge in unele situatii in stomacurile oamenilor de pe tot mapamondul.

Urmatoarele obiecte normale de altfel, care sunt folosite in ajutorul nostru pe tot timpul unei zile obisnuite, s-au regasit in burtile unor oameni mai putin normali si ei de altfel. Poate ca acesti oameni au dorit sa-si testeze limitele sau poate ca pur sis implu nu si-au dat seama cum acele lucruri au ajuns in interiorul lor, cert este faptul ca cele regasite in stomacurile oamenilor de catre medici nu sunt tocmai alimente consumabile si produse alimentare obisnuite.

Printre cele mai ciudate asa zise „alimente” ce nu au putut fi digerate de catre sistemul digestiv obisnuit cu alimentele perisabile, se numara si tacamurile. Poate ca te vei mira foarte tare sau vei ramane cu gura cascata asa cum a am facut si eu, insa o femeie din Olanda a mancat nu mai mult, nici mai putin de 78 de furculite si linguri.

Medicii au avut parte de socul vietii lor atunci cand au descoperit acest lucru, insa au pus pe seama bolii ei psihice acest comportament dereglat. Inchipuiti-va ca olandeza prefera sa manance tacamurile in locul mancarii, atunci cand se afla la masa.

Bateriile acumulatoare si care incarca sau dau energei diferitelor dispozitive in care sunt inserate sunt toxice, se stie, insa atunci cand se afla in interiorul nostru sunt mai mult decat toxice, sunt mortale. Asa s-a intamplat si in cazul unui bebelus de 13 luni din Anglia, dupa ce a inghitit o baterie fiind nesupravegheat in cadrul unei crese din Leicester.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *