apple watch

Apple Watch este un accesoriu favorit al momentului si este purtat de foarte multa lume in momentul de fata. Nu este greu de vazut de ce anume se intampla acest lucru, odata ce acest ceas este cel mai in voga de la Apple in momentul de fata. Apple Watch este purtat de celebritati, de actori, de cantareti, de CEO si de oameni de afaceri importanti. Nu numai ca vine cu un display interesant si plin de viata, dar de asemenea poate fi purtat la tinute elegante, sport si asa mai departe, asta pentru ca alea sale bratari pot fi inlocuite foarte simplu cu o mare varietate de asemenea accesorii in culori si materiale diferite.

Asadar, cateva persoane cunpsute care poarta acest ceas de ultima generatie:

  1. Presedintele Disney Bob Iger este pe val si poarta si el un model de Apple Watch din otel inoxidabil cu o bratara de piele, totul ajungand la valoarea de 599$.
  2. Rupert Murdoch este mandrul detinator al unui Apple Watch Milanese Loop in valoare de 599$, fabricat din otel inoxidabil.

  3. Chitaristul Carlos Santana poarta tot asa, un model de ceas Apple Watch din otel inoxidabil cu o curea Milanese Loop. Acesta valoareaza ca si in cazul anterior, in jur de 599$.
  4. Fiul lui David Beckham, Brooklun Beckham, a postat o poza cu el purtand un ceas Apple Watch in valoare de 649$ cu o bratara unicat.
  5. Starul american de fotbal Tom Brady a fost fotogrtafiat incercand un ceas din otel inoxidabil Apple Watch, in valoare de 859$, cu bratara din metal.
  6. Modelul Karlie Kloss poarta un model de ceas Apple Watch Edition in valoare de 8.000$. Scump, dar isi permite, nu-i bai!
  7. Primntul Andrew poarta un ceas din aur de la Apple cu o bratara albastra clasica, care valoreaza in jur de 12.000$ (se crede ca ar fi un cadou).
  8. Si actrita Kate Bosworth a posta o poza pe o retea de socializare in care arata ca poarta un ceas din aur roz si gri Apple Watch in valoare de 13.500$. Wow!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *