pungi de nunta

Planificarea cap-coada a unei nunti nu este deloc o sarcina simplista. Deseori, oameni din toata lumea isi fac timp inca cu un an inainte sa puna la punct toate detaliile si chichitele ce au legatura cu emotionantul eveniment. Insa, spre deosebire de cei care au mult timp la dispozitie, ce putem spune despre cei care nu beneficiaza de o asemenea resursa vitala?

Aceste persoane au nevoie de ajutor pentru a face ca totul sa iasa dupa cum este stabilit, in timp record, si multumind pe toata lumea. Asa visam cu totii, insa de cele mai multe ori se intampla sa ne pierdem undeva pe la mijloc sau spre final iar toate ideile geniale si fastuoase se duc pe apa sambetei, din lipsa de buget, timp sau interes din partea unuia dintre parteneri.

Vrei o nunta care sa dea pe spate pe toata lumea si sa te faca fericit pe tine si pe perechea ta? Trebuie sa iti dai seama de pe acum ca asta necesita o planificare atent realizata si din timp, cu obiective pe termen scurt si pe termen lung care sa duca la succesul garantat al evenimentului din data aleasa. O serie de trucuri pentru o organizare eficienta a nuntii sunt binevenite oricand, asadar:

Trucul nr. 1 – Realizeaza o schita

Primul pas al unei organizari grozave este de a pune la punct o schita dupa care sa te iei. Exista multe resurse pe internet care sa te ajute cu aceste lucruri. Poate ca mai ai doar 3 luni la dispozitie pana la nunta. Multa lume crede ca este cam greu sa faci minuni in tot acest timp pentru ca totul sa fie gata in ultima clipa, insa, da, minunile se intampla si pe pamant.

Potriveste-ti schita cu detalii in mod adecvat, de la mare la mic, incepand cu cea mai importanta dintre toate sarcinile. Asta poate include:

  • Stabilirea unei date
  • Stabilirea duratei si a orelor aferente fiecarei activitati in parte de la nunta
  • Selectarea si contactarea in privirea locatiei pentru petrecerea de nunta
  • Contactarea ofiterului de stare civila
  • Contactarea bisericii la care iti doresti oficierea cununiei religioase
  • Selectarea si achizitia rochiei de mireasa si a costumului mirelui

Dintre toate, acestea sunt cele mai importante aspecte ale organizarii unei nunti reusite si trebuie sa fie luate in considerare cu intaietate.

Trucul nr. 2 – Lucruri de evaluat in prima luna

In prima luna de organizare pentru nunta, ar trebui sa vezi, de asemenea, idei de coafuri si machiaje pentru marea zi, dar si stabilirea celorlalte accesorii pentru completarea tinutei de mireasa. Poti sa te gandesti si la alegerea unei tematici de nunta, dar si a meniului, a decoratiunilor si a buchetului de mireasa.

Inca un aspect important este de a lua in evidenta si planurile pentru luna de miere, desi in Romania acest lucru este mai putin considerat. Si tortul miresei sau florile pentru domnisoarele de onoare trebuie sa fie puse la punct in prima luna de organizare a nuntii.

Trucul nr. 3 – Verifica in mod constant schita cu punctele de atins

Ziua cea mare se apropie cu pasi repezi si este timpul sa te apuci efectiv de lucrurile care sunt trecute in planul tau de bataie. Acum este momentul sa trimiti invitatiile de nunta, sa alegi pungi de nunta pentru cadouri si marturii, sa cumperi deja din lucrurile de pe lista si sa angajezi acei oameni de care vei avea nevoie in ziua nuntii. Aici ma refer la echipa foto-video care iti va filma si fotografia evenimentul, formatia sau DJ-ul care va pune muzica, floraria de la care vei avea flori, si binenteles, accesoriile si cadourile pentru invitati.

Cel mai bine este sa te ocupi si de aceste aspecte din timp pentru a nu te mai stresa mai incolo. Micile sarcini de lucru trebuie sa fie efectuate cu mare atentie, pentru ca altfel se poate ca nunta ta sa ajunga un esec, atat pentru tine, ca mire, cat si pentru oamenii ce stiu de nunta.

Pentru mai multe trucuri si detalii despre organizarea eficienta a unei nunti in doar 3 luni de zile, voi reveni intr-o postare viitoare. Pana atunci, succes si nu te stresa (prea tare)!

Blogger: Oana M. Roman

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *