watch-dogs
watch-dogs

Industria jocurilor video a devenit un adevarat colos, un colos ce aduce milioane de dolari pentru producatori. Nu e de mirare ca in fiecare an avem titluri de jocuri din ce in ce mai  multe si ajungi sa iti dai seama ca nu stii ce sa mai joci, pentru ca sunt prea multe. Pentru anul 2014 insa, acestea ar fi jocurile pe care nu ar trebui sa le ratezi.

Tom Clancy’s The Division

O boala s-a raspindit de Black Friday si a ajuns sa decimeze Statele Unite ale Americii in doar 5 zile. Esti un membru de elita al unei formatii Division, si ai misiunea de a salva restul supravietuitorilor. Jocul pare sa promita multe, avand noul motor grafic Snowdrop, ce are un nivel al detaliilor foarte ridicat. Se spune ca acesta va fi lansat in 2014, la sfarsitul anului insa, nu avem o data stabilita, cei de la Ubisoft lasandu-ne in aer in aceasta privinta.

Watch Dogs

Tot de la Ubisoft asteptam si Watch Dogs, joc ce pare a duce termenul de free world la o alta dimensiune. Avem un trailer si un gameplay ce dateaza cu aproximativ un an in urma, si speram ca intr-un final vom avea parte si de acest joc mult asteptat. Jocul se aseamana cu Assasin’s Creed, avand un stil de joc apropiat, dar intr-o varianta mai moderna.

Grand Theft Auto 5

Seria care a facut furori in randul fanilor, ani la rand, continua, dar o varianta pentru PC inca nu a fost lansata, si nici macar anuntata, jocul fiind lansat pe consola cu cateva luni in urma. Desi numarul petitiilor a trecut de 700 000 de semnaturi, cei de la Rockstar refuza sa ne ofere mult asteptata versiune pentru PC, deocamdata. Pana cand se va implementa varianta PC putem juca, Grand Theft Auto 4 in multiplayer in caz ca va plicitisiti si doriti neaparat sa jucati GTA.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *