Universum
Universum

Deus Ex Universe

O mare parte din echipa care a creat Deus Ex: Human Revolution lucreaza deja la acest nou titlu din seria Deus Ex. Cei de la Eidos Montreal au confirmat ca se lucreaza la acest nou joc inca din Octombrie anul trecu, confirmand ca seria Deus Ex va aduce un nou joc solicitant pentru utilizatorii PC. Jocul va avea variante mai putin solicitante si mai light si pe Android sau iOS.

Transistor

Transistor este un alt joc advendure care combina batalii real-time cu cele bazate pe un sistem ce presupune actiuni secventiale intre jucatori. Vei juca un personaj pe nume Red care intra in posesia unei sabii cu puteri deosebite. Tot ce stim deocamdata despre acest joc este ca Darren Korb, un mare compozitor, face si el parte din echipa.

Kingdoms Rise

Jocul se presupune a fi un multiplayer fantasy ce iti va da posibilitatea sa te lupti in nenumarate batalii. Avand in vedere informatiile si clipurile disponibile pana in momentul de fata, vedem ca sistemul de batalii este unul destul de atractiv si bine realzizat.

Dying Light

Dying Light este unul din cele mai asteptate titluri in acest an fiind un fps care te plaseaza intr-o lume infestata de zombi. Jocul are o grafica superba si un gameplay ce presupune numeroase miscari din Parkour pentru a putea naviga pe strazile infestate

Lords of the Fallen

Acest joc RPG presupune un sistem combat bazat pe cel din Dark Souls. Dezvoltatorii jocului spun ca nu  incearca sa ii pedepseasca pe cei ce folosesc un stil de joc survival si sa ii indemne sa dicteze mai un stil mai agresiv de joc.

Universum: War Front

StarworksArt Studio este compania care dezvolta acest joc, joc ce nu are inca o data de lansare insa acesta va fi un RTS care iti va da posibilitatea de a controla jucatorii din perspectiva unui 3rd person shooter. Acestia spun ca jocul va fi influentat de Dota 2 intr-o anumita masura si este plasat intr-un univers SF influentat de lumea StarWars.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *